Hjärtmottagning avdelningsnära, Malmö

Carl-Bertil Laurells gata 9, Malmö

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

040-33 10 00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Carl-Bertil Laurells gata 9, Malmö
Län, kommun:
Skåne län, Malmö
Postadress:
Hjärtmottagning avdelningsnära, Skånes universitetssjukhus, Carl-Bertil Laurells gata 9, målpunkt D, plan 5, 205 02 Malmö
Webbplats:
http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/hjartmottagning-avdelningsnara-malmo/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Malmö. Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till hållplats Tandvårdshögskolan. Närmaste busshållplats därefter är Södervärn. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Mitt. Bussen är gratis.

Hitta på plats:

Du hittar oss på våningsplan 5, hisshall D.

Till oss kommer du för att följas upp för besvär med hjärtat, som du tidigare har vårdats på sjukhus för. Det kan till exempel vara en rubbning i hjärtrytmen, hjärtsvikt eller problem med hjärtats klaffar. Du kan även komma till oss för att undersökas om du har känt obehag av oregelbunden hjärtfrekvens, yrsel eller hjärtklappning. Här kan vi bland annat undersöka hjärtat med långtids-EKG eller ultraljud.

Information till besökare

Besöksregler

På den här mottagningen kan närstående inte följa med in.

Anledningen är att lokalernas utformning gör det svårt att hålla de fysiska avstånd som krävs för att undvika smittspridning.

Det går naturligtvis bra att närstående deltar i besöket via telefon eller videosamtal. När ni har videosamtal är det viktigt att andra personer inte hamnar i bild. Tänk också på att visa hänsyn till de runt omkring dig genom att ha samtalet på låg volym.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region