Hjärtmottagning arytmilaboratorium Lund

Entrégatan 7, Lund

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

046-17 15 50

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Mån - Fre09:00 - 12:00
  Besöksadress:
  Entrégatan 7, Lund
  Län, kommun:
  Skåne län, Lund
  Postadress:
  Hjärtmottagning arytmi-, laboratorium, Skånes universitetssjukhus, Entrégatan 7, 221 85 Lund
  Webbplats:
  http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/hjartmottagning-arytmilaboratorium-lund/

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.

  Hitta på plats:

  Du hittar oss på entréplan vid hisshall B.

  Till oss kommer du för att undersökas och behandlas för rubbningar i hjärtrytmen. Du kan till exempel få behandling genom ablation för att lindra eller ta bort orsaken till hjärtklappningen.

  Både undersökning och behandling görs med katetrar - mycket tunna slangar som förs in i hjärtat genom blodkärlen. Teknologin vid laboratorierna är toppmodern, med bland annat möjlighet till magnetstyrning av katetrarna inuti kroppen.

  Information till besökare

  Besöksregler

  På den här avdelningen kan vi inte ta emot besök av närstående

  Anledningen är att lokalernas utformning gör det svårt att hålla de fysiska avstånd som krävs för att undvika smittspridning.

  Det går naturligtvis bra att ha kontakt med nära och kära via telefon och videosamtal. När ni har videosamtal är det viktigt att andra personer inte hamnar i bild. Tänk också på att visa hänsyn till de runt omkring dig genom att ha samtalet på låg volym.

  Driftsform

  Driftsform: Landsting/Region