Gnesta Tandvårdsteam, Gnesta

Stora Torget 5, Gnesta

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.00–15.30
Tisdag08.00–15.00
Onsdag08.00–15.00
Torsdag08.00–15.00
Fredag08.00–15.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Stora Torget 5, Gnesta
Län, kommun:
Södermanlands län, Gnesta
Webbplats:
https://www.ptj.se/gnesta-tandvardsteam/

Välkommen till oss på Gnesta Tandvårdsteam, tandläkare Malin Åström med personal. Vi strävar efter att ge dig tandvård i lugn och trygg miljö.

På den här mottagningen följer vi noga utvecklingen vad gäller nya material och metoder, för att kunna ge den bästa lösningen för just din mun och dina förutsättningar.

På mottagningen erbjuder vi dig all typ av tandvård - från vanliga undersökningar och akutvård, till mer specialiserade behandlingar så som implantat och estetisk tandvård.

Välkommen!

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige.

Till toppen av sidan