Folktandvården Eastmaninstitutet Pedodonti

Dalagatan 11, STOCKHOLM

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

08-123 165 38

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån07:15 - 16:45
   • Tis07:15 - 17:45
   • Ons - Fre07:15 - 16:45

   Öppettider

   • Mån07:00 - 17:00
   • Tis07:00 - 18:00
   • Ons - Fre07:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Dalagatan 11, STOCKHOLM
   Län, kommun:
   Stockholms län, Stockholm
   Postadress:
   Box 6031, 102 31 STOCKHOLM
   Webbplats:
   http://www.folktandvardenstockholm.se/eastman-ped

   Vägbeskrivning

   Hitta på plats:

   Vi finns på Folktandvården Eastmaninstitutet på Dalagatan, granne med Vasaparken. Nära oss ligger Odenplan med pendeltåg, tunnelbana och bussar. Parkeringsplatser finns på Sabbatsbergs sjukhus ett kvarter bort.

   Eastmaninstitutet är en fristående byggnad med en fontän framför huset. Vår skylt finns vid Dalagatan och ovanför entrén, där du även ser Folktandvårdens flagga. Handikapparkering och ramp finns vid entrén. Avdelningen ligger på våning 2, hiss finns.

   Specialisttandvården hjälper dig som har stora och mer komplexa tandvårdsbesvär. Hos oss får barn och ungdomar som behöver specialiserad tandvård hjälp.


   Vi på Folktandvården Eastmaninstitutet Pedodonti tar emot barn och ungdomar med allvarlig allmänmedicinsk sjukdom, fysisk eller psykisk funktionsvariation samt barn och ungdomar som råkat ut för komplicerade tandolycksfallsskador.


   Hos oss är även barn och ungdomar med tandvårdsrädsla eller andra behandlingsproblem välkomna. Vi har bred erfarenhet av psykologiskt omhändertagande, lugnande medicinering, lustgas och smärtkontroll.


   Specialisttandvården är ett komplement till allmäntandvården och tar emot dig som har fått remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare.

   Driftsform

   Driftsform: Landsting/Region

   Information till patienter

   Remisskrav

   Ja

   Till toppen av sidan