Distriktstandvården Rimbo

Skolvägen 18, RIMBO

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0175-704 10
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre07:30 - 17:00
   Öppettider
   • Mån - Fre07:30 - 17:00

   Besöksadress:
   Skolvägen 18, RIMBO
   Län, kommun:
   Stockholms län, Norrtälje
   Postadress:
   762 41 RIMBO
   Webbplats:
   http://www.distriktstandvarden.se

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Nära till Rimbo centrum. Från Norrtälje buss 639, 647, 648, 677, kliv av vid Rimbo busstation. Kliniken ligger ca 500 m från busshållplatsen. Gå längs Uppsalavägen. Kliniken ligger i ett stenhus på höger sida. Parkeringsmöjligheter för dig som åker bil.

   Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen i Stockholm.


   Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.


   Du som patient har tillgång till samtliga kliniker. Vi ger dig riktigt schyssta garantier på dina behandlingar och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan. Hos oss kan du även dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.


   Välkommen till Distriktstandvården!

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Till toppen av sidan