Distriktstandvården Jordbro

Hurtigs Torg 2, JORDBRO

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
08-597 602 60
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån07:30 - 18:00
   • Tis - Fre07:30 - 17:00
   Öppettider
   • Mån07:30 - 18:00
   • Tis - Fre07:30 - 17:00

   Besöksadress:
   Hurtigs Torg 2, JORDBRO
   Län, kommun:
   Stockholms län, Haninge
   Postadress:
   Hurtigs Torg, 137 64 JORDBRO
   Webbplats:
   http://www.distriktstandvarden.se

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Kliniken ligger i Jordbro centrum med nära anslutning till pendeltåg och bussar. Tre min promenad från stationen. Kliniken ligger på vänster sida, samma uppgång som vårdcentralen. Parkeringsmöjligheter finns längre ner på gatan efter centrum.

   Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen i Stockholm.


   Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22. Valet av tandläkare är helt fritt, vilket innebär att du när som helst kan byta till oss, oavsett vad du har för anledning.


   Du som patient har tillgång till samtliga kliniker. Vi ger dig riktigt schyssta garantier på dina behandlingar och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan. Hos oss kan du även dela upp din betalning med Klarna i upp till 36 månader.


   Välkommen till Distriktstandvården!

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Till toppen av sidan