Bjäre Tandvård Förslöv, Förslöv

Mercurivägen 1A, Förslöv

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–16.00
Tisdag07.30–18.00
Onsdag07.30–18.00
Torsdag07.30–15.00
Fredag07.30–13.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Mercurivägen 1A, Förslöv
Län, kommun:
Skåne län, Båstad
Webbplats:
https://www.ptj.se/bjaretandvard/

Välkommen till Bjäre Tandvård i Förslöv!


Våra tandläkare, tandhygienister och tandskörskor besitter en bred kunskap inom alla tandvårdens områden och vi välkomnar alla patienter med munhälsorelaterade problem.


Utöver akut- och bastandvård erbjuder vi hjälp för tandvårdsrädda patienter, smärtfri bedövning, snarkskenor, osynliga tandställningar, estetisk tandvård och mycket mer. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och lugn under hela besöket hos oss.


På kliniken pratar vi svenska, engelska och polska.


Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne avseende allmän barn- och ungdomstandvård. Är du mellan 0-23 år kostar ditt besök hos oss inget.


Hjärtligt välkomna!

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige.

Till toppen av sidan