Barnmorskemottagningen Kompassen Helsingborg, Helsingborg

Wienergatan 5, Helsingborg

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
077-122 90 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 14:00
   Öppettider
   • Tis08:00 - 16:00
   • Tor08:00 - 16:00

   Besöksadress:
   Wienergatan 5, Helsingborg
   Län, kommun:
   Skåne län, Helsingborg
   Postadress:
   Familjecentralen Kompassen, Wienergatan 5, 25228 Helsingborg

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Närmaste busshållplats är Helsingborg Öresundsgatan.

   Till oss kommer du för hjälp med preventivmedel, graviditetstester och råd kring din sexuella hälsa. Du kan också komma till oss för att göra ett gynekologiskt cellprov eller testa dig för könssjukdomar.


   När du är gravid följer vi dig och ditt barns hälsa och utveckling. För besök i mödrahälsovården behöver du lista dig hos oss.


   Alla våra medarbetare är utbildade i HBTQ-frågor. Här finns personal och verksamheter för dig som behöver akupunktur när du är gravid, kontroll av ring i samband med framfall och byte av östrogenring. Vi anordnar också olika typer av föräldrakurser.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Till oss kommer du för hjälp med preventivmedel, graviditetstester och råd kring din sexuella hälsa. Du kan också komma till oss för att göra ett gynekologiskt cellprov eller testa dig för könssjukdomar

   • Du kan vända dig till oss om du har frågor kring din sexualitet eller sexuella hälsa. Här kan du testa dig för sexuellt överförbara sjukdomar som klamydia, gonorré, syfilis eller HIV.

    På en del mottagningar i Skåne kan du även få träffa en sexolog. Hos en sexolog kan du få råd och behandling kring sexuell hälsa och sexuella problem. Det kan bland annat vara frågor kring lust, erektionsproblem, svårigheter att få orgasm, för tidig utlösning, vulvasmärta, otrohet, övergrepp eller osäkerhet kring sex. Hit är du välkommen oavsett kön, sexuell läggning, om du är singel eller om du har en eller flera partners.
    Hitta sexologmottagning i Skåne

   Till toppen av sidan