Barn och ungdomspsykiatri Linköping, Psykiatripartners Barn och Ungdom

S:t Larsgatan 3, våning 6, Linköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-205 01 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30
   • Lör - Sön09:00 - 12:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30

   Besöksadress:
   S:t Larsgatan 3, våning 6, Linköping
   Län, kommun:
   Östergötlands län, Linköping
   Postadress:
   Psykiatripartners Östergötland, S:t Larsgatan 3, våning 6, 582 24 Linköping

   Enligt uppdrag från Region Östergötland sedan 2011 är vi med och driver samt utvecklar den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i Östergötland. Nu finns vi i de centrala länsdelarna; Linköping, Åtvidaberg, Kinda och Ydre samt de östra länsdelarna, Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Finspång. Vi har mottagningar i Norrköping, Linköping.

   Kriser och problem är en naturlig del av livet och hanteras oftast av individen själv, inom familjen, eller i den närmaste omgivningen som skolan. Barn- och ungdomspsykiatrisk hjälp kan behövas när svårigheterna blir för stora och omöjliga att hantera.

   Vanligast är att någon av föräldrarna ringer oss men ungdomar kan söka själva. Du kan också komma till oss med remiss från BVC, skolhälsovården eller socialtjänsten. Ibland räcker rådgivning per telefon, annars bokas du för bedömning hos någon av våra behandlare.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Publicerad: 2017-02-09

   6/2 2017 flyttade vi till nya, större lokaler i Linköping! Nu hittar du oss på S:t Larsgatan 3, våning 3.

   Välkommen!

   Behandling kan ske individuellt, i grupp och i familj och vi gillar att möta behovet där det finns. Därmed kan behandling ske på annan plats än på våra mottagningar, tex i hemmet eller skolan.
   Psykiatripartners genomför bedömning, fördjupade bedömningar och behandling för psykologiska och psykiatriska tillstånd hos barn och ungdomar upp till 18 år. Dessa baseras på evidensbaserade medicinska, omvårdnadsteoretiska, psykologiska och psykosociala insatser som följer både nationella och regionala riktlinjer. Alla som arbetar med behandling på Psykiatripartners har KBT kompetens samt kompetens inom en rad specifika behandlingsmodeller.

   Till toppen av sidan