Gynekologisk mottagning Skellefteå

Syster Esters gata 13A, 931 86 Skellefteå

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.45–11.30
Tisdag07.45–11.30
Onsdag07.45–11.30
Torsdag07.45–11.30
Fredag07.45–11.30
LördagStängt
SöndagStängt

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.00–16.30
Tisdag07.00–16.30
Onsdag07.00–16.30
Torsdag07.00–16.30
Fredag07.00–14.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Syster Esters gata 13A, 931 86 Skellefteå
Län, kommun:
Västerbottens län, Skellefteå
Postadress:
Syster Esters gata 13A, Skellefteå sjukhus, 931 86 Skellefteå

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Närmaste ingång är huvudentrén, ta trappa eller hiss till plan 4.

Till oss kommer kvinnor i alla åldrar för att få råd och hjälp med olika gynekologiska besvär. Besöken kan vara bokade eller akuta. Du behöver ingen remiss för att boka en tid på mottagningen.

Driftsform: Region

Vi utreder och behandlar kvinnor med gynekologiska besvär så som blödningsrubbningar, buksmärtor, cellförändringar, gynekologisk cancer, framfall, urinläckage (efter utredning i primärvård), missfall, abort samt akuta gynekologiska besvär. Vi har även kurator, uroterapeut och operationsplanerare.

Du ska vända dig till primärvård vid:

  • Frågor och behandling av urinvägsinfektioner
  • Bröstproblem


Anmäl dig i Servicenter i huvudentrén eller via mobilt Bank-ID.

  • Endometrios är en kronisk sjukdom som drabbar ungefär var tionde kvinna. Många av dem som drabbas lider av cykliska eller kroniska smärtor. De vanligaste symtomen är kraftiga menssmärtor och smärta vid samlag men även smärtor vid toalettbesök. Andra vanliga symtom är trötthet och energilöshet. Endometrios kan leda till ofrivillig barnlöshet. Vi arbetar med ett multidisciplinärt omhändertagande som formas efter enskilda patienters behov. I teamet ingår bland annat läkare, barnmorska och kurator.

  • Kuratorn erbjuder enskilda samtal till dig eller tillsammans med en anhörig att få stöd i en svår livssituation som kan bero på att du befinner dig i en kris eller sorg. Du kan få stöd och samtal kring graviditet, missfall, abortrådgivning, nedsatt sexuell lust, smärta, gynekologiska sjukdomar, sexuella övergrepp, barnlöshet samt barnlöshetsutredningar.

  • Vi utreder och behandlar kvinnor som har problem med urinläckage, urinträngningar och svårigheter att kissa. Du som patient kommer hit på remiss från din hälsocentral eller genom att skriva på våra e-tjänster.

  • Vi utredar och behandlar långvariga besvär så som klåda eller sveda i underlivet. Du kan också komma hit om du har smärta i underlivet i samband med sex. 

  • Här undersöker och behandlar vi förlossningsskada/bäckenbottenskada som uppkommit vid en förlossning.

Kontakta oss i första hand genom att skriva in till oss via våra e-tjänster. Du kan även nå oss via telefon under telefontid. Vi har inget remisskrav. 

Till toppen av sidan