Beteendemedicin Sorsele

Sorselegårdsvägen 1

Telefonnummer:

0952-550 20

Öppettider:

  • Mån-Fre08:00 - 16:45

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Sorselegårdsvägen 1
Vägbeskrivning:
Följ Ammarnäsvägen cirka 700 meter efter korsningen Ammarnäs väg 363 Arvidsjaur och väg E45. Sväng tredje höger, där finns en skylt där det står Sorselegården.
Län, kommun:
Västerbottens län, Sorsele

Välkommen till Beteendemedicin Sorsele! Kontakta oss med e-tjänsterna eller ring något av våra telefonnummer.

Här loggar du in i våra e-tjänster

  • Behandlingsprogrammet är för närvarande under utveckling.

    Du är välkommen att kontakta oss på telefon 090-785 89 53 för att få information om gruppbehandling.

  • På beteendemedicin har vi ett lokalt kvalitetsregister för att kunna följa upp, utveckla och säkra vårdens kvalitet samt för att kunna ta fram statistik och rapporter om beteendemedicins verksamhet. Statistik och rapporter sammanställs så att det inte går att identifiera vilka uppgifter som handlar om dig.

    Din medverkan i registret är frivillig och påverkar inte den vård du får. Om du inte vill att dina uppgifter registreras så kan du meddela det till den du har besökt på beteendemedicin.

    Förfrågan registerutdrag: För att beställa ett registerutdrag eller begära att uppgifter tas bort kan du använda blanketten nedan. Skriv ut blanketten, fyll i uppgifterna och skicka in den till oss.

Beteendemedicin Sorsele utgör en del av Arbets- och beteendemedicinskt centrum som arbetar med att förebygga och behandla ohälsa relaterad till arbete, miljö och livsstil.


Vi vänder oss till personer med kraftig övervikt eller fetma, många gånger i kombination med förhöjda blodfetter, högt blodtryck och nedsatt glukostolerans eller diabetes, i första hand typ 2-diabetes. Oftast finns en ökad risk för hjärt-kärlsjukdom och ibland har patienterna redan utvecklad hjärt-kärlsjukdom.

Information till patienter

Du bor i enskilt rum med tillhörande wc/dusch. Det finns möjligheter att utöva fysisk aktivitet med fri tillgång till gymnastikhall och fina naturområden. Under natt- och kvällstid finns ingen personal på plats. Under helgen arbetar delar av vår kökspersonal.

Remisskrav

Remiss krävs från annan vårdgivare eller via Egen vårdbegäran. Mer information finns under länken Remiss och Egen vårdbegäran.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region