Mottagningens logotyp

Psykosmottagningen Eskilstuna, Eskilstuna


Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • 1. Mina Bokade tider, av- och omboka tid

  • Av/omboka tid

  • Begär intyg

  • Beställa journalkopior

  • Förlänga sjukskrivning

  • Förnya recept

  • Kontakta mig

Telefonnummer och Öppettider

016-10 41 67
Telefontid idag:
10–14
Öppet idag:
08–12 , 13–16:30

Övriga tider och telefonnummer

Telefontider:
Mån-tis 10–14
Ons 13–16
Tor 10–14
Fre 11–14
Öppettider:
Mån-fre 08–12
Mån-fre 13–16:30
Växeltelefon:
016-10 30 00

ADRESS

Besöksadress
Gillbergavägen 4, plan 5
Län, kommun
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress
Psykosmottagningen Eskilstuna
631 88 Eskilstuna
Vägbeskrivning

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Om oss

Mottagningen erbjuder kvalificerade utredningar och behandling av patienter med psykotisk problematik. Personalen har lång erfarenhet och en hög flexibilitet och behandlingen sker utifrån patientens behov det vill säga både i patientens hemmiljö och vid mottagningen. Mycket av arbetet sker i samverkan med socialpsykiatrin och psykosavdelningen på Mälarsjukhuset för att få ett helhetsperspektiv och behålla kontinuiteten i behandlingen.När du kommer till mottagningen görs en individuell vårdplan tillsammans med dig. Dina närstående är också välkomna att delta tillsammans med dig i din vårdplanering.

I första hand kontaktar du din vårdcentral, men du är också välkommen att själv söka hjälp på mottagningen eller bli remitterad från t.ex. din vårdcentral. Vi har korta väntetider. Vi kan erbjuda olika typer av utredningar och behandlingar till dig med psykotisk problematik. Behandlingen kan ske både i din hemmiljö och på mottagningen.


Vi är cirka 20 personer som arbetar på mottagningen.

Tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av behandlingar såsom olika psykoterapiinriktningar, läkemedelsbehandling, psykiatrisk omvårdnad, hälsokontroller, bildterapi, anhörigstöd och arbetsterapeutiska insatser.


För att nå målen i din vårdplan har vår personal tillsammans med dig ett nära samarbete med olika enheter inom sjukvården. Samarbete sker också med andra aktörer, t.ex. olika verksamheter inom kommunen eller försäkringskassan.


Har du frågor? Välkommen att kontakta oss!

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.
  • Annette Lundvall
    Enhetschef