Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • 1. Mina Bokade tider, av- och omboka tid

  • Kontakta mig

Telefonnummer och Öppettider

016-10 48 10
Öppet idag:
07:30–18:30

Övriga tider och telefonnummer

Öppettider:
Mån-tis 07:30–16:30
Ons-tor 07:30–18:30
Fre 07:30–14
Växeltelefon:
016-10 30 00

ADRESS

Besöksadress
Mälarsjukhuset, entré 1 (huvudentrén) eller entré 2 (gamla entrén), hiss G, plan 7
Län, kommun
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress
Mammografimottagningen Mälarsj
631 88 Eskilstuna
Vägbeskrivning

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Om oss

I Sörmland finns mammografimottagningar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm och Nyköpings lasarett. Mammografisk hälsoundersökning utförs på alla tre mottagningarna. Mammografisk hälsoundersökning omfattar alla kvinnor i åldrarna 40 -74 år och undersökningen utförs vartannat år. Har du inte fått något svar på undersökningen efter åtta veckor, ta kontakt med Mammografimottagingen i Eskilstuna.Mammografimottagningen i Eskilstuna är en central enhet och all utredning av förändringar i bröst sker i Eskilstuna.

All administration och tidsbokning sker via Mammografimottagningen i Eskilstuna, även för patienter med bokad tid i Nyköping eller Katrineholm.

Om du inte fått kallelse men uppfyller kriterierna för mammografisk hälsoundersökning ta kontakt med Mammografimottagningen i Eskilstuna.

Om du har frågor, symtom eller har känt en knöl i bröstet kan du ringa för rådgivning: se kontaktuppgifter. Om du behöver utredas vidare efter en hälsoundersökning eller om du har några symtom får du en tid till Mammografimottagningen i Eskilstuna.

Information till patienter

Vid ditt besök anmäler du dig på ankomstterminalen på Mammografimottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen och lämna personnummer samt telefonnummer så blir du uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.
  • Susanne Ullvin
    Vårdenhetschef