Mottagningens logotyp

Habiliteringsmottagningen Eskilstuna, Eskilstuna


Telefonnummer och Öppettider

016-10 32 59
Telefontid idag:
07–15
Öppet idag:
08–12 , 12:45–16

Övriga tider och telefonnummer

Telefontider:
Mån-tor 07–15
Fre 07–11
Öppettider:
Mån-tor 12:45–16
Mån-fre 08–12
Fre 12:45–14
Växeltelefon:
016-10 30 00

ADRESS

Besöksadress
Odlarvägen 3, Eskilstuna
Län, kommun
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress
Habiliteringsmottagningen Eski
63188 Eskilstuna
Vägbeskrivning

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Om oss

Verksamheten vänder sig till barn, unga och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar, såsom autismspektrumtillstånd, hjärnskada, rörelsehinder och utvecklingsstörning.


På habiliteringsmottagningen arbetar vi med att öka dina förutsättningar för delaktighet, självständighet och ett aktivt liv. Vi gör det genom utvecklande, stödjande och kompenserande insatser. Vi har kunskap om hur varaktiga funktionsnedsättningar kan påverka vardagen. Här får du möjlighet att träffa andra i samma situation, träna tillsammans, utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.


Det är viktigt att du som har en funktionsnedsättning är delaktig i utformningen av din habilitering och att du får stöd från personer i din närhet. Vi stöttar familjen och andra i din närhet och samarbetar med personal inom exempelvis förskola, skola och gruppbostäder. Vi samverkar och samordnar insatser med andra när det finns behov.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.
  • Helena Huhta
    Enhetschef
  • Eva-Mari Johansson
    Habiliteringsassistent