Vården i Gävleborg

Övriga mottagningar

Innehållet gäller Gävleborg

Aktuella artiklar

Visa innehåll som:
Hälsotorget

Hälsotorget finns till för dig som invånare i Gävleborgs län. Hälsotorget har sina verksamheter vid sjukhusets huvudentréer i Gävle och i Hudiksvall samt på Tullhuset i Gävle. Hälsotorget är en central servicefunktion med hälsan i fokus.

Gynekologi i Region Gävleborg

De flesta gynekologiska sjukdomar kan din hälsocentral hjälpa dig med. Här hittar du kontaktvägar och hur du söker gynekologisk vård i Gävleborg.

Barnmorskemottagningar i Region Gävleborg

Till barnmorskemottagningen kan du komma för rådgivning om preventivmedel, för att göra ett gynekologiskt cellprov eller testa dig för könssjukdomar. Du som är gravid erbjuds ett medicinskt, psykologiskt och socialt stöd under graviditeten samt förberedelse inför föräldraskapet.

Ungdomsmottagningar i Gävleborg

Ungdomsmottagningen är en plats för dig som är mellan 13 och 23 år och som vill prata eller få hjälp med sådant som handlar om att var ung.

Stöd för vanliga besvär vid neurologisk sjukdom

Här kan du läsa om några av de besvär som är vanliga vid neurologisk sjukdom. MS, Parkinson och epilepsi är exempel på neurologiska sjukdomar. Känner du igen dig och är negativt påverkad av besvären kan du söka kontakt med neuropsykolog.

Till toppen av sidan