1177

HälsaLåt kroppen jobba

Din kropp är byggd för rörelse. När du rör dig händer mycket i kroppen som gör att du känner dig piggare och starkare. Läs om hur du på ett enkelt sätt kan träna och öka din fysiska aktivitet i vardagen. 

Aktuella artiklar

Vaccinera dig mot covid-19

Du som är 18 år och äldre kan boka tid digitalt med hjälp av bank-id eller e-legitimation. På enskilda orter erbjuds också drop-in. Ring 026-15 03 00 om du saknar bank-id, vill ha hjälp att boka tid eller har frågor om drop-in.

Sök vård digitalt

I appen Min vård Gävleborg kan du ha digitala besök med vården via chatt, ljud eller video. Du kan även söka vård och använda andra digitala tjänster.

Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning finns besöksrestriktioner som du som anhörig bör följa när du besöker en närstående på sjukhus eller följer med till en hälsocentral.

Aktuella artiklar

Ditt beslut kan rädda liv

Det behövs fler donatorer. Läs mer om organdonation och hur du anmäler dig till donationsregistret.

Stöd och hjälp vid alkoholproblem

Det är många olika saker som påverkar ens alkoholvanor. Läs om vad du kan göra om du vill dricka mindre.

Sluta att amma

Du avgör själv tillsammans med ditt barn när det är dags att sluta amma. Det finns inte någon tidpunkt som är bäst för alla.

Så stretchar du ett löparknä

Du kan få löparknä om du tränar mer än vad kroppen är van vid, till exempel löpträning. Här kan du se en film om hur du stretchar ett löparknä.

Till toppen av sidan