ZA Specialiserad Fysioterapi - Zaida Andersson, specialiserad fysioterapeut inom ortopedisk manuell terapi

Sandsborgsvägen 52, ENSKEDE

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–12.00
Tisdag08.00–12.00
Onsdag08.00–12.00
Torsdag08.00–12.00
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–16.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Sandsborgsvägen 52, ENSKEDE
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Sandsborgsvägen 52, 122 33 ENSKEDE
Webbplats:
https://zaidazfysio.com/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Mottagningen är belägen ca 250 meter promenad från T-bana Skogskyrkogården. 14 minuter från T-centralen med gröna linjen nr 18 mot Farsta Strand. Det går även buss, busshållplats Skogskyrkogården.

Åker du bil rekommenderar vi dig att komma i god tid då det finns ont om parkeringsplatser. Är den avgiftsbelagda parkeringen utanför mottagningen full rekommenderar vi dig att parkera på Sockenvägen utanför entrén till Skogskyrkogården eller på parkeringen under riksväg 73 (Nynäsvägen) vid avfart trafikplats Sockenvägen. Handikapparkering finns 15 meter från entrén till mottagningen.

Hitta på plats:

Mottagningen är belägen i samma lokaler som Kognitiva Teamet Rehab, som har vårdval inom rehabilitering vid långvarig smärta och utmattningssyndrom.

Mottagningen har avtal med Region Stockholm inom Specialiserad Fysioterapi OMT (ortopedisk manuell terapi). Vilket innebär att Sjukgymnasten/fysioterapeuten är specialiserad på att undersöka och behandla funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelseorganen i enlighet med senaste evidens och klinisk erfarenhet.

Mottagningen innehar även kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur (både som smärtlindring och inom onkologi dvs läkemedels inducerade värmevallningar och svettningar såväl som muntorrhet) samt rehabiliterande träning, och enklare hjälpmedelsförskrivning.

Mottagningen utför även arbetsförmågebedömningar enl. Tippa vilket kräver remiss från läkare.

Fysioterapeuten är verksam som handledare för fysioterapeuter under grund- och vidareutbildning. Klinisk handledning av både fysioterapeutstudenter samt läkarstudenter, är en integrerad del av den dagliga verksamheten.

Driftsform: Privat

Till toppen av sidan