Uppsalakliniken Tandläkare Ari Brandmaier, Uppsala

Klostergatan 1, Uppsala

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.00–19.00
Tisdag07.00–19.00
Onsdag07.00–19.00
Torsdag07.00–19.00
Fredag07.00–17.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Klostergatan 1, Uppsala
Län, kommun:
Uppsala län, Uppsala

Team Brandmaier har förutom allmäntandläkare och tandhygienist även specialisttandläkare i parodontologi, vilket innebär specialkompetens inom tandlossning (parodontit) och infektionssjukdomar kring implantat (periimplantit), tandköttsplastik (gingivalplastik), mjukvävnadskirurgi och implantatkirurgi. På Uppsalakliniken finns även specialisttandläkare i protetik och käkkirurgi. Vi samarbetar även med specialister inom andra områden vid behov. Därför har du möjlighet att få hjälp med det mesta inom tandvård här hos oss.

Vi använder oss av moderna material och metoder, den senaste utrustningen och vår personal genomgår ständig kompetensutveckling med syftet att behandlingarna ska bli så bra som möjligt får våra patienter.

Vi tar även emot barn, så vi har tandvård för hela familjen. Vi erbjuder tandvård för dig som sätter tänderna i fokus och vill ha en god munhälsa med ett friskt vackert leende.

Du och din familj är varmt välkomna till oss!

- Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

Till toppen av sidan