Tandvårdsteamet Avenyn, Göteborg

Kungsportsavenyn 30

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–16.30
Tisdag10.00–19.00
Onsdag07.30–16.30
Torsdag07.30–16.30
Fredag07.30–14.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Kungsportsavenyn 30
Län, kommun:
Västra Götalands län, Göteborg
Webbplats:
https://tandvardsteametavenyn.se/

Hos oss är du garanterad professionell behandling i trevlig miljö.

Vi är måna om att ständigt utveckla oss genom kurser och samarbetar med specialister inom tandvården för att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Oavsett vilket ditt behov är hjälper vi dig att få ett bra och bestående resultat. Om du är en av de många som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren har du hittat rätt!

Vi på Kortedala Tandvård är mycket måna om att ge dig som lider av tandläkarskräck en bra och behaglig behandling. Vår erfarna personal bemöter alltid dig med största respekt.


Varmt välkomna hälsar Tandläkare Elham Salem med medarbetare!

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige.

Till toppen av sidan