Språkförskola Vaxholm, Danderyds Sjukhus AB

Eriksövägen 38, Vaxholm

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.30
Tisdag08.00–16.30
Onsdag08.00–16.30
Torsdag08.00–16.30
Fredag08.00–16.30
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Eriksövägen 38, Vaxholm
Län, kommun:
Stockholms län, Vaxholm
Postadress:
Danderyds Sjukhus AB, 182 88 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.ds.se/patient-och-narstaende/mottagningar-och-avdelningar/logopedkliniken/sprakforskola-for-barn-med-grav-generell-sprakstorning/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Med buss: Linje 670 mot Vaxholm. Närmaste hållplats är Eriksövägen.

Med bil: Landsväg 274 mot Vaxholm, sväng höger efter Vaxholmsbron, för att sedan vid T-korsningen svänga vänster. Kör under landsväg 274 och sväng vänster vid Snäckvägen.

Hitta på plats:

Förskola Blynäsviken, avd Måsen

Logopedkliniken, Danderyds sjukhus AB och Vaxholms stad har delat huvudmannaskap för en språkförskoleavdelning i Vaxholm. Förskolan är en pedagogiskt anpassad språklig verksamhet för barn med grav språkstörning. Inom språkförskolan arbetar logoped med utredning, behandling och föräldrautbildning i nära samarbete med förskollärare för att optimera barnets förutsättningar för språklig kommunikation, inlärning, lek och utveckling av självkänsla och social kompetens. Målgruppen är barn med grav språkstörning. Logopedkliniken driver även en språkförskola i Sollentuna kommun, Sundbybergs stad, Bromma och Järfälla kommun.

Driftsform: Region

Remisskrav

För placering krävs logopedremiss och godkännande från hemkommunen - För mer information se Logopedklinikens hemsida

Besöksregler

För att minska risken för smittspridning av covid-19 har vi besöksrekommendationer. Rekommendationerna gäller även för dig som är vaccinerad. Observera att vissa verksamheter fortfarande har särskilda besöksrestriktioner. Mer information på ds.se.

Till toppen av sidan