Språkförskola Sollentuna, Danderyds Sjukhus AB

Ebba Brahes väg 3, Sollentuna

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.30
Tisdag08.00–16.30
Onsdag08.00–16.30
Torsdag08.00–16.30
Fredag08.00–16.30
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Ebba Brahes väg 3, Sollentuna
Län, kommun:
Stockholms län, Sollentuna
Postadress:
Danderyds Sjukhus AB, 182 88 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.ds.se/patient-och-narstaende/mottagningar-och-avdelningar/logopedkliniken/sprakforskola-for-barn-med-grav-generell-sprakstorning/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Pendeltåg eller buss till Rotebro.

Ta utgången längst fram i tågets färdriktning om du kommer söderifrån / längst bak i tågets färdriktning om du kommer norrifrån. Passera Hemköp och Ekens kök och bar på din högra sida. Fortsätt på gångvägen rakt fram tills att den delar sig, ta höger. Brage språkförskola ligger på vänster sida.

Logopedkliniken, Danderyds sjukhus AB och Stockholms stad har delat huvudmannaskap för språkförskolan i Sollentuna. Förskolan är en pedagogiskt anpassad språklig verksamhet för barn med grav språkstörning. Inom språkförskolan arbetar logoped med utredning, behandling och föräldrautbildning i nära samarbete med förskollärare för att optimera barnets förutsättningar för språklig kommunikation, inlärning, lek och utveckling av självkänsla och social kompetens. Målgruppen är barn med grav språkstörning.

Logopedkliniken driver även en språkförskola i Vaxholms stad, Bromma, Sundbybergs stad och Järfälla kommun.

Driftsform: Region

Remisskrav

För placering krävs logopedremiss och godkännande från hemkommunen - För mer information se Logopedklinikens hemsida

Besöksregler

För att minska risken för smittspridning av covid-19 har vi besöksrekommendationer. Rekommendationerna gäller även för dig som är vaccinerad. Observera att vissa verksamheter fortfarande har särskilda besöksrestriktioner. Mer information på ds.se.

Till toppen av sidan