Språkförskola Bromma, Danderyds Sjukhus AB

Marklandsbacken 2, Bromma

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.30
Tisdag08.00–16.30
Onsdag08.00–16.30
Torsdag08.00–16.30
Fredag08.00–16.30
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Marklandsbacken 2, Bromma
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Danderyds Sjukhus AB, 182 88 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.ds.se/patient-och-narstaende/mottagningar-och-avdelningar/logopedkliniken/sprakforskola-for-barn-med-grav-generell-sprakstorning/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Tunnelbana eller buss till Brommaplan. Gå därefter förbi ICA och Swedbank ut på Tunnlandsvägen. Förskolan Marklandsbacken ligger rakt över vägen. För att komma till Bromma språkförskola går man in på gångvägen till höger om förskolan och upp för trappan på vänster sida.

Hitta på plats:

Gå in genom huvudingången. Språkförskolan är första avdelningen till vänster.

Logopedkliniken, Danderyds sjukhus AB och Stockholms stad har delat huvudmannaskap för språkförskolan i Bromma. Förskolan är en pedagogiskt anpassad språklig verksamhet för barn med grav språkstörning. Inom språkförskolan arbetar logoped med utredning, behandling och föräldrautbildning i nära samarbete med förskollärare för att optimera barnets förutsättningar för språklig kommunikation, inlärning, lek och utveckling av självkänsla och social kompetens. Målgruppen är barn med grav språkstörning. Logopedkliniken driver även en språkförskola i Vaxholms stad, Sollentuna kommun, Sundbybergs stad och Järfälla kommun.

Driftsform: Region

Remisskrav

För placering krävs logopedremiss och godkännande från hemkommunen - För mer information se Logopedklinikens hemsida

Besöksregler

För att minska risken för smittspridning av covid-19 har vi besöksrekommendationer. Rekommendationerna gäller även för dig som är vaccinerad. Observera att vissa verksamheter fortfarande har särskilda besöksrestriktioner. Mer information på ds.se.

Till toppen av sidan