Specialisttandvård barntandvård

Vretgränd 9 A Uppsala

Telefonnummer:

018-611 64 40

Telefontider:

  • Mån-Tis08:00 - 16:30 Stängt 1230-1330
  • Ons-Fre08:00 - 15:45 Stängt 1230-1330

Öppettider:

  • Mån-Tor08:00 - 17:00 (ej helgdagar)
  • Fre08:00 - 16:00 (ej helgdagar)

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Vretgränd 9 A Uppsala
Vägbeskrivning:
För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till www.eniro.se eller www.hitta.se. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplandslokaltrafik eller sök på www.ul.se.
Län, kommun:
Uppsala län, Uppsala
Postadress:
Vretgränd 9A, 753 22 Uppsala
Webbplats:
http://www.ftvuppsala.se

Vi behandlar barn och ungdomar med komplicerade tandolycksfallsskador, grav karies, uttalad tandvårdsrädsla, grava tandutvecklingsstörningar samt barn med funktionshinder och neuropsykiatriska problem. För att komma till oss krävs remiss från tandläkare, läkare eller andra vårdinrättningar.

Vår personal har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi erbjuder en lugn miljö där du kan känna dig trygg och vi anpassar mötet utifrån dina behov. Vi arbetar med att skapa förtroende och stärka barnens självförtroende. Förutom traditionella behandlingsmetoder arbetar vi även med bildstöd, forskning och utveckling inom laser, bedriver specialistutbildning, samt föreläser och utbildar externa aktörer såsom Akademiska Sjukhusets läkare om trauma.

Vi ordnar tolk utan extra kostnad. Vi kan även hjälpa till med tolk till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.


Tf verksamhetschef: Roxana Sarmadi

Arbetsledare: Anna-Maria Carlberg

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region