Rehabiliteringsmedicin mottagningen Sunderby sjukhus, Sunderby sjukhus

Hiss K, plan 4, Rehabmed mott., Sunderby sjukhus, Södra Sunderbyn

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–10.30
Tisdag08.00–10.30
Onsdag08.00–10.30
Torsdag08.00–10.30
Fredag08.00–10.30
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–16.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Hiss K, plan 4, Rehabmed mott., Sunderby sjukhus, Södra Sunderbyn
Län, kommun:
Norrbottens län, Luleå
Postadress:
Rehabiliteringsmedicin, Sunderby sjukhus, 971 80 Luleå
Webbplats:
https://www.norrbotten.se/sv/vard-och-halsa/vara-vardenheter

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Med bil från E4, ta väg 97 mot Boden. Avfart till Sunderby sjukhus, skyltad. Det går också bra att åka med tåget eller med många av länstrafikens linjebussar som stannar vid sjukhuset.

Hitta på plats:

Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta direkt till vänster mot apoteket. Trapphus K ligger på vänster sida mitt emot kiosken.

Kompetenscentrum Rehabiliteringsmedicin är en länsklinik som bedriver verksamhet vid Rehabiliteringsmedicins mottagning, avdelning 41 Neurorehab/Strokeenheten, Smärtmottagningen på Sunderby sjukhus, på Garnis Rehabcenter, Boden och vid Trafikmedicin på Kalix sjukhus.

Inom verksamhetsområdet Rehabiliteringsmedicin arbetar vi för att ge en god och likvärdig specialiserad rehabilitering för vuxna norrbottningar med neurologisk sjukdom/skada och långvarig godartad smärta från rörelse- och stödjeorganen samt personer med ryggmärgsskada från 16 år och uppåt.

Vi bedriver utredning och rehabilitering i team med patienten som aktiv samarbetspartner. Du som uppfyller kriterier för rehabilitering på specialistnivå kan remitteras hit av läkare eller via egen vårdbegäran. Vi utför även Försäkringsmedicinska utredningar på uppdrag av Försäkringskassan.

Möjlighet finns till boende på Patienthotellet, Sunderby sjukhus.

Du måste kunna klara dig själv under vistelsen på hotellet eller ha med dig någon annan person som hjälp.

Driftsform: Region

Remisskrav

Ja.

Både patienter och personal uppskattar om du kommer doftfri till besöket hos oss. Om du har fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala för ett uteblivande. På vår klinik har vi ett uppringningssystem. Det innebär att du inte behöver vänta kvar i telefonkö utan du får uppge det nummer du vill bli kontaktad på så ringer vi upp dig

Till toppen av sidan