Psykosmottagning Södermalm, Psykiatri Södra Stockholm

Tideliusgatan 30, Stockholm

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Besöksadress:
Tideliusgatan 30, Stockholm
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
BOX 17903, 118 95 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.psykiatrisodrastockholm.se/vard-hos-oss/oppenvard/sektion-psykos-mott/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Buss 3 och 4 till hållplats Rosenlund

Psykosmottagningen Södermalm tar emot patienter från 18 år och uppåt, främst boende på Södermalm, i Enskede-Årsta, Skarpnäck och Östberga. Vi har även ett team som specialiserat sig för att ta hand om dig som första gången insjuknat i psykos och är bosatt inom Psykiatri Södras område.


Hos arbetar följande yrkesgrupper: Läkare, psykolog, case manager, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare, sjukgymnast, kurator, sekreterare och familjeterapeut.


Vi arbetar i team bestående av ovan nämnda yrkesgrupper. Varje patient får en case manager som fast kontakt och samordnare på mottagningen samt en ansvarig läkare.


På mottagningen arbetar även ett mobilt team som medverkar bland annat med hembesök, hjälp och stöd med medicinering i hemmet, de hjälper dig även akut under mottagningens öppettider om du inte kan vänta till din bokade til med din case manager/läkare inträffar.


Sjuksköterskemottagningen hjälper dig bland annat med läkemedelshantering, hälsosamtal, råd om kost, motion och tobaksavvänjning.

Driftsform: Region

Till toppen av sidan