Operationsavdelning Sundsvall

Lasarettsvägen 21, Sundsvall

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
060-14 51 00
Öppet idag
  • Dygnet runt
Telefontid idag
  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - SönDygnet runt
Öppettider
  • Mån - SönDygnet runt

Besöksadress:
Lasarettsvägen 21, Sundsvall
Län, kommun:
Västernorrlands län, Sundsvall
Postadress:
Lasarettsgatan 21, 851 86 Sundsvall

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Operationsavdelningen är placerad på entréplan i den bakre korridoren.

Operationsavdelningen i Sundsvall ger anestesi och operationssjukvård till barn och vuxna. Operationsavdelningen är en servicespecialitet för sjukhusets avdelningar och erbjuder trygg, säker och effektiv anestesi och operationssjukvård. Operationsavdelningen har anestesiläkare, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor. Respektive specialitet står för operatörer och assistenter vid operation. Specialiteter som använder operationsavdelningen inkluderar kirurgi, ortopedi, gynekologi, öron-näsa-hals, urologi, kärlkirurgi, käkkirurgi, sjukhustandvård, röntgen, ögon och kardiologi.

Operationsavdelningen Sundsvall är en del av länsverksamheten Operation och Intensivvård.

Om du har frågor kring din operation ska du i första hand kontakta den specialistmottagning eller avdelning som opererar. För av- eller ombokning av ett planerat ingrepp, kontakta Operationssamordningsenheten.För frågor kring den operation du är kallad till, kontakta Inskrivningsmottagningen.Om du kallats till dagvårdsoperation, kontakta Dagsjukvård Operation i Sundsvall.Du hittar deras kontaktinformation via länkar under rubriken "Relaterade mottagningar".

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Inför operation ska du alltid fasta från och med midnatt. Läs och följ de instruktioner som skickats till dig inför ingreppet.

Till toppen av sidan