Kortedala Tandvård, Göteborg

Kortedala Torg 7B

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
Måndag
07.30–16.30
Tisdag
10.00–19.00
Onsdag
07.30–16.30
Torsdag
07.30–16.30
Fredag
07.30–14.00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Besöksadress:
Kortedala Torg 7B
Län, kommun:
Västra Götalands län, Göteborg
Webbplats:
http://www.kortedalatandvard.se

Hos oss är du garanterad professionell behandling i trevlig miljö.

Vi är måna om att ständigt utveckla oss genom kurser och samarbetar med specialister inom tandvården för att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Oavsett vilket ditt behov är hjälper vi dig att få ett bra och bestående resultat. Om du är en av de många som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren har du hittat rätt!

Vi på Kortedala Tandvård är mycket måna om att ge dig som lider av tandläkarskräck en bra och behaglig behandling. Vår erfarna personal bemöter alltid dig med största respekt.


Varmt välkomna hälsar Tandläkare Elham Salem med medarbetare!

- Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

- Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Till toppen av sidan