Högspecialiserad smärtrehabilitering Huddinge, Danderyds Sjukhus AB

Blickagången 6D, Novumhuset, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Huddinge

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–16.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Blickagången 6D, Novumhuset, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Huddinge
Län, kommun:
Stockholms län, Huddinge
Postadress:
Danderyds Sjukhus AB, 182 88 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.ds.se/patient-och-narstaende/mottagningar-och-avdelningar/smartcentrum--hogspecialiserad-smartrehabilitering--huddinge/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Pendeltåg till Flemingsbergs station därefter ca 15 min gångväg, följ skyltning mot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Buss till hållplats Huddinge sjukhus. Åker du färdtjänst beställ denna till Huvudentrén Huddinge Sjukhus.

Hitta på plats:

Från huvudentrén följer du Blickagången i riktning mot Novum. Efter cirka 150-200 meter finns Rehabiliteringsmedicinska mottagning på vänster sida.

Vi tar emot dig som har ett långvarigt komplicerat smärttillstånd, exempelvis smärta i nacken eller ryggen, utbredda smärttillstånd som fibromyalgi eller överrörlighetssyndrom, så kallat EDS.


Vi tar även ta emot dig som är ung vuxen i ett särskilt utformat program för unga vuxna, samt för dig med behov av språktolk.

Driftsform: Region

Remisskrav

För att komma till oss behöver du remiss, antingen från din husläkare eller specialistläkare. Bekräftelse på mottagen remiss skickas till inremitterande läkare och till dig som patient.

Vårt fokus ligger på rehabilitering till ett för dig fullvärdigt liv och vi arbetar i multiprofessionella team med läkare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut arbetsterapeut, kurator och sjuksköterska. Vi erbjuder teambaserad rehabilitering med huvudsakligen gruppaktiviteter, men även enstaka individuella insatser under en period av 3-10 veckor.

Beslut om rehabilitering tar vi i samråd med dig som patient.

Till toppen av sidan