Högspecialiserad smärtrehabilitering Danderyd, Danderyds Sjukhus AB

Entrévägen 6, DANDERYD

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
08-123 550 00
Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00

  Besöksadress:
  Entrévägen 6, DANDERYD
  Län, kommun:
  Stockholms län, Danderyd
  Postadress:
  Danderyds Sjukhus AB, 182 88 STOCKHOLM
  Webbplats:
  https://www.ds.se/patient-och-narstaende/mottagningar-och-avdelningar/smartcentrum--hogspecialiserad-smartrehabilitering-danderyd/

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  T-bana/Buss: Danderyds sjukhus

  Roslagsbanan: Mörby station

  Bil: E18 avfart trafikplats Danderyds sjukhus

  Hitta på plats:

  Målpunkt C, Plan 2

  Vi tar emot dig som har ett långvarigt komplicerat smärttillstånd, exempelvis smärta i nacken eller ryggen, utbredda smärttillstånd som fibromyalgi eller överrörlighetssyndrom, så kallat EDS.  Vi kan även ta emot dig som är ung vuxen i ett särskilt utformat program för unga vuxna.  Vårt fokus ligger på rehabilitering till ett för dig fullvärdigt liv och vi arbetar i multiprofessionella team med läkare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut arbetsterapeut, kurator och sjuksköterska. Vi erbjuder teambaserad rehabilitering med huvudsakligen gruppaktiviteter, men även enstaka individuella insatser under en period av 3-10 veckor.  Beslut om rehabilitering tar vi i samråd med dig som patient.

  På vår enhet Karolinska sjukhuset Huddinge bedrivs även smärtrehabilitering för dig med behov av språktolk.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Information till patienter

  Vi vill att du fyller i ett frågeformulär som underlättar bedömningen och som sedan bearbetas anonymt för att ingå i ett nationellt kvalitetsregister (NRS).

  Remisskrav

  För att komma till oss behöver du remiss, antingen från din husläkare eller specialistläkare. Bekräftelse på mottagen remiss skickas till inremitterande läkare och till dig som patient.

  Ålder

  Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

  Information till dig som ska besöka någon

  Besöksregler

  För att minska risken för smittspridning av covid-19 har vi besöksrekommendationer. Rekommendationerna gäller även för dig som är vaccinerad. Observera att vissa verksamheter fortfarande har särskilda besöksrestriktioner. Mer information på ds.se.

  Till toppen av sidan