HÖKARÄNGSTANDLÄKARNA Tandläkare Björn Vidlund, Hökarängen

Pepparvägen 6A, Hökarängen

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–17.30
Tisdag07.30–17.30
Onsdag08.00–19.00
Torsdag07.30–17.30
Fredag07.30–13.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Pepparvägen 6A, Hökarängen
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Webbplats:
https://www.ptj.se/hokarangstandlakarna/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

T-banan, grön linje mot Farsta. Bussar stannar vid Örbyleden vid Hökarängens Centrum. Korsa torget, Pepparvägen går parallellt med gågatan. Praktiken ligger i första huset, höger sida ca 200 meter från T-banan. Med bil, sväng vid rödljuset Hökarängens Centrum och direkt vänster in på Pepparvägen. Parkering med P-skiva på gatan utanför praktiken.

Välkommen till HÖKARÄNGSTANDLÄKARNA. Vi är två allmäntandläkare och två tandsköterskor som arbetar i nyrenoverade lokaler i Hökarängens Centrum. Vi utför det mesta inom allmäntandvård, krävs specialistbehandling så har vi goda kontakter med specialister. Vi behandlar både barn- och ungdom 3-21 år samt vuxna. Vi tar hand om hela familjen.

Vi är en praktik i Praktikertjänst AB. Språk förutom svenska är engelska.

Vi har avtal med Region Stockholm- gällande allmän barn- och ungdomstandvård. Kontakta mottagningen för att lista ditt barn.

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige.

Till toppen av sidan