Gynekologisk mottagning i Nynäshamn, Södertälje Sjukhus AB

Telivägen 8, 14942, Nynäshamn

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Besöksadress:
Telivägen 8, 14942, Nynäshamn
Län, kommun:
Stockholms län, Nynäshamn
Postadress:
Telivägen 8, 149 41 NYNÄSHAMN
Webbplats:
http://www.sodertaljesjukhus.se

Vi är fortfarande en filial till gynmottagningen på Södertälje sjukhus. Besöket kan ske i Nynäshamn eller på Södertälje sjukhus, de allra flesta besök sker i Södertälje.


Kontakta våra sjuksköterskor för telefonrådgivning på telefonnummer 08-123 247 80. Rådgivning och bokning sker efter medicinsk bedömning per telefon. Utifrån denna bedömning kan du komma att hänvisas till annan vårdgivare.


Rådgivning vid oönskad graviditet, abort, särskilda preventivmedel och provtagning vid misstanke om könssjukdom sker via Barnmorska på Gynekologisk mottagning på Södertälje sjukhus.


Patienter med akuta besvär

På Södertälje sjukhus tar vi emot dig som har svåra gynekologiska besvär som inte kan vänta, till exempel akuta blödningar och svåra smärttillstånd.


Akuta gynekologiska besök hänvisas helgfri måndag - fredag, kl. 07.30-16:00 till Gynmottagningen, hus 19, plan 4 A. För att minska smittspridningen kommer förlossningsentrén under en period att användas för patienter som söker vård på den gynekologiska akutmottagningen dagtid.


Följ skyltningen till förlossningen. Vid dörren finns en ringklocka där du trycker på knappen märkt gynakuten. Via högtalaren kommer du att få några frågor av en sjuksköterska som sedan öppnar dörren till dig. Vänta alltid på att personalen öppnar dörren till dig, följ inte med någon annan in. När du kommer in i korridoren tar du den andra glasdörren på vänster sida (använd knappen för dörröppning) till en hisshall. Ta sedan hissen upp till plan 4 där du på höger sida hittar ytterligare en ringklocka som är märkt gynakuten. Ring på den så hämtas du upp.

Driftsform

Driftsform: Region

Till toppen av sidan