Gynekologisk mottagning, Södertälje Sjukhus AB

Rosenborgsgatan 6-10, Hus 19, Plan 4a, SÖDERTÄLJE

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
08-123 247 80

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Rosenborgsgatan 6-10, Hus 19, Plan 4a, SÖDERTÄLJE
Län, kommun:
Stockholms län, Södertälje
Postadress:
Södertälje Sjukhus AB, 152 86 SÖDERTÄLJE
Webbplats:
http://www.sodertaljesjukhus.se/for-patienter/mottagningar/gynekologisk-mottagning/

Mottagningen bedriver specialiserad gynekologisk vård. Vi tar emot dig som har olika typer av gynekologiska besvär. Kontakta våra sjuksköterskor för telefonrådgivning. Rådgivning och bokning sker efter medicinsk bedömning per telefon. Utifrån denna bedömning kan du komma att hänvisas till annan vårdgivare.


Barnmorska på gynmottagningen kontaktar du för rådgivning vid oönskad graviditet, abortrådgivning, särskild preventivmedelsrådgivning samt provtagning vid misstanke om könssjukdom. Barnmorskorna ingår i vulvateam och ger viss sexualrådgivning. Du kan även kontakta barnmorskan direkt via 1177s e-tjänster, de heter "Barnmorska på gynekologisk mottagning".


Kuratorer och fysioterapeuter finns att tillgå och samarbetar nära oss.


Gynmottagningen har en filial i Nynäshamn, all rådgivning och bokning sker via gynmottagningen i Södertäljes telefonrådgivning.


Patienter med akuta besvär

På Södertälje sjukhus tar vi emot dig som har svåra gynekologiska besvär som inte kan vänta, till exempel akuta blödningar och svåra smärttillstånd.


Akuta gynekologiska besök hänvisas helgfri måndag-fredag kl 07.30-16.00 till Gynmottagningen, hus 19, plan 4 A. Kvällstid och helger hänvisas akuta patienter till Akutmottagningen med entré Erik Dahlbergs väg 14.


För att minska smittspridningen kommer förlossningsentrén under en period att användas för patienter som söker vård på den gynekologiska akutmottagningen vardagar 07.30-16.00.


Följ skyltningen till förlossningen. Vid dörren finns en ringklocka märkt gynakuten. Via högtalaren kommer du att få några frågor av en sjuksköterska som sedan öppnar dörren till dig. Vänta alltid på att personalen öppnar dörren till dig, följ inte med någon annan in. När du kommer in i korridoren tar du den andra glasdörren på vänster sida till en hisshall. Ta sedan hissen upp till plan 4 och ring på knappen märkt gynakuten.

Driftsform

Driftsform: Region

Till toppen av sidan