Furuhöjden Rehabiliteringshem, Täby

Gribbylundsvägen 75, TÄBY

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

08-630 89 00

Telefontid idag

  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån - SönDygnet runt
Besöksadress:
Gribbylundsvägen 75, TÄBY
Län, kommun:
Stockholms län, Täby
Postadress:
Gribbylundsvägen 75, 187 68 TÄBY
Webbplats:
http://www.furuhojden.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Med bil: E18, avfart 183 mot Täby Kyrkby/Viggbyholm. Kör ca 1.5 km. Sedan höger mot Gribbylunds centrum. Kör förbi centrum. Furuhöjden ligger ca 500 m längre fram. Gribbylundsvägen 75. Med buss: Buss 605/ 6015 stannar utanför Furuhöjden ca 150 m från huvudingången.

Furuhöjden Rehabiliteringshem erbjuder inneliggande rehabilitering efter vård på akutsjukhus, inneliggande cancerrehabilitering samt neurologisk rehabilitering. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Vi arbetar i multiprofessionella team och tillsammans med dig gör vi upp en vård- och rehabiliteringsplan baserad på dina behov och mål med vistelsen. Vi samarbetar med erfarna specialistläkare inom neurologi, kirurgi, thorax och ortopedi. Vårdpersonal finns dygnet runt.

Hos oss får du en personlig, varm och professionell vård och rehab i en lugn miljö.

Vi tar emot patienter med kort varsel samtliga dagar under året. Besök gärna vår webbplats för mer information.

Information till patienter

Tyvärr är våra sociala sammanhang för patienterna begränsat under pandemin.Vårt kök lagar som tidigare vår goda mat men maten serveras på rummet och inte i matsalen.Träning och vård sker som tidigare med skillnad att patienter och personal har den skyddsutrustning som krävs av tillfället.Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer vilket kan förändra ovanstående.

Information till besökare

Besöksregler

På grund av pandemin har vi besöksförbud inomhus. Det går bra att

träffa anhörig utomhus men begränsat till en anhörig. Dock viktigt att ni följer rådande rekommendationer på 1177.se gällande avstånd, hygien och förkylningssymtom. Stanna hemma om ni känner er det minsta sjuk eller har förkylningssymtom.

Driftsform

Driftsform: Privat