Fredsgatans Tandvård Anna-Karin Andrén, Göteborg

Fredsgatan 3, Göteborg

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–15.30
Tisdag08.00–17.30
Onsdag08.00–17.30
Torsdag08.00–15.30
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Fredsgatan 3, Göteborg
Län, kommun:
Västra Götalands län, Göteborg
Webbplats:
http://www.fredsgatanstandvard.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Entré med porttelefon finns på Fredsgatan 3. Ca 30 meter upp på Fredsgatan från Brunnsparken mellan Nilssons Skor och Design Only.

Vi bedriver allmäntandvård centralt i Göteborg vid Brunnsparken.

Vi är två tandläkare med många års erfarenhet av allmäntandvård och är nischade inom oral protetik och käkkirurgi. Vi har en erfarenhet och duktig tandhygienist på kliniken. Vi behandlar patienter med tandvårdsrädsla och tar emot patienter med små och stora vårdbehov. Vi erbjuder behandling i en avslappnad och trygg miljö. Vi utför enklare undersökningar och utredningar inför större behandlingar, estetisk tandvård med fasader och kronor, tandblekning, implantatbehandlingar, bettskenor och lagningar. Vi samarbetar och remitterar till specialisttandvården.

Vi tar emot nya patienter.

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige.

Till toppen av sidan