Barnmorska på Gynekologisk mottagning, Södertälje Sjukhus AB

Rosenborgsgatan 6-10, Hus 19, plan 4A, SÖDERTÄLJE

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

08-123 247 80
Besöksadress:
Rosenborgsgatan 6-10, Hus 19, plan 4A, SÖDERTÄLJE
Län, kommun:
Stockholms län, Södertälje
Postadress:
Rosenborgsgatan 6-10, Södertälje Sjukhus AB, Hus 19, plan 4A, 152 86 SÖDERTÄLJE
Webbplats:
https://www.sodertaljesjukhus.se/for-patienter/mottagningar/barnmorska-pa-gynmottagningen/

Barnmorska på Gynekologisk mottagning kontaktar du för rådgivning vid oönskad graviditet, abortrådgivning, särskild preventivmedelsrådgivning samt provtagning vid misstanke om könssjukdom. Barnmorskorna ingår i vulvateam och ger viss sexualrådgivning.


Kuratorer finns att tillgå och samarbetar nära oss.


För kontakt ring 08-123 247 80, knappval 2, inringningstid från 06 helgfria måndagar-fredagar.


Du kan förutom att ringa oss kontakta oss via 1177s e-tjänster. När du är inloggad på 1177 och väljer "Hitta och lägg till" vid Mottagningar kan du söka på "barnmorska" eller "gynekologi" i Södertälje, då finns vi som alternativ att välja.


Vi har en pågående studie som gäller tidiga medicinska aborter: VEMA. I studien vill vi utvärdera om det går lika bra att starta en abort redan innan graviditeten syns med ultraljud som när det blivit synlig. Om du deltar i studien kommer du lottas till att starta tidigt när graviditeten fortfarande inte är synlig, alternativt starta en vecka senare.

Oavsett om du startar tidigt eller när graviditeten är synlig kommer du att få två besök på mottagningen. Du kan vara med i studien om du är mycket tidigt gravid. Om du inte deltar i studien kommer du att vänta med start av aborten tills graviditeten är synlig på ultraljud.