SSIH - Specialiserad sjukvård i hemmet Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Mälarsjukhuset, Entré 9, Målpunkt J, plan 3

Visa på kartaVägbeskrivning

Växeltelefon

Öppettider
Måndag
Dygnet runt
Tisdag
Dygnet runt
Onsdag
Dygnet runt
Torsdag
Dygnet runt
Fredag
Dygnet runt
Lördag
Dygnet runt
Söndag
Dygnet runt

Besöksadress:
Mälarsjukhuset, Entré 9, Målpunkt J, plan 3
Län, kommun:
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress:
Sörmlands län, SSIH - Specialiserad sjukvård, Sveavägen hus E 35, 631 88 Eskilstuna

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Mälarsjukhuset:

Lämpliga busslinjer för att ta sig hit är Stadstrafik linje 4 och 30/31 (Servicelinjen) till hållplats Mälarsjukhuset vid huvudentrén. Landsbygdslinjerna 208, 220 och 820 stannar vid Mälarsjukhusets huvudentré på Kungsvägen. Stadstrafik linje 7 mot Trumtorp stannar på hållplats Mälarsjukhuset Sveavägen. På hållplatsen Mälarsjukhuset Sveavägen stannar även landsbygdslinjerna 801, 701 och 700. Använd reseplaneraren på Sormlandstrafiken.se, eller appen, för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Med bil tar du avfart 133 från E20 och följer skyltning till sjukhuset.

Från Nyköping sväng av väg 53 mot Sveavägen och följ därefter skyltningen.

SSIH är ett alt. till sjukhusvård för de pat. som kan och vill vårdas hemma. Vi tar emot pall. pat, med varierande diagnos, samt insatspat. för kortare, medicinska uppdrag.

SSIH (specialiserad sjukvård i hemmet) bedriver specialiserad sjukvård hemma, som ett alternativ till sjukhusvård, för de patienter har en önskan om att vårdas hemma, och där det ur ett patientsäkerhetsperspektiv är möjligt.


Vi tar företrädesvis emot palliativa patienter, oberoende av diagnos, men med ett specialiserat vårdbehov, samt insatspatienter hos vilka vi utför avgränsade medicinska insatser, under en begränsad tid.


Inom SSIH bedrivs samma högkvalitativa vård som på sjukhuset. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska, läkare, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut. Just nu är det ca 45 patienter inskrivna hos oss och vi verkar i hela Eskilstuna kommun.

Driftsform

Driftsform: Region

SSIH har inga öppettider alls eftersom alla patienter vårdas i hemmet.

Besöksregler

  • Enligt överenskommelse med vårdpersonal

Till toppen av sidan