Radiologiska mottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Kullbergska sjukhuset entré 1, Djulögatan 75

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag06.00–14.30Knappvalstelefon
Tisdag06.00–14.30Knappvalstelefon
Onsdag06.00–14.30Knappvalstelefon
Torsdag06.00–14.30Knappvalstelefon
Fredag06.00–11.00Knappvalstelefon
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.15–16.00
Tisdag07.15–16.00
Onsdag07.15–16.00
Torsdag07.15–16.00
Fredag07.15–15.30
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Kullbergska sjukhuset entré 1, Djulögatan 75
Län, kommun:
Södermanlands län, Katrineholm
Postadress:
Sörmlands län, Radiologiska mottagningen Kull, 641 22 Katrineholm

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Lämpliga busslinjer för att ta sig hit är Stadstrafik linje 3 mot Nävertorp till hållplats Kullbergska sjukhuset. På hållplatsen stannar även landsbygdslinje 700. Använd reseplaneraren på Sormlandstrafiken.se, eller appen, för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Med bil från Vingåker, Flen & Eskilstuna tar du Österleden och svänger av till Industrigatan. Följ därefter skyltningen. Från Nyköping sväng av väg 52 vid Åsporten och följ därefter skyltningen.

Hitta på plats:

Gå in via entré 1 (huvudentré). Följ skyltning till målpunkt A. Mottagningen finns på plan 3 (entréplan). Anmäl dig i receptionen på mottagningen

Radiologiska mottagningen på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm är gemensam klinik med Radiologiska mottagningen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. På vår mottagning i Katrineholm genomförs cirka 30 000 undersökningar per år. Utrustningen är modern med digital såväl bild- som remissinformation. På vår mottagning arbetar olika yrkeskategorier som till exempel röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 20 personer och vi utför konventionell röntgen, datortomografi-, magnetkamera- och ultraljudsundersökningar. De flesta typer av undersökningar genomförs av en röntgensjuksköterska.

Helgdagar och kvällar har vi enbart akutverksamhet och telefontiden är stängd. Extramottagning kan förekomma.

Driftsform

Driftsform: Region

Remisskrav

Remiss krävs

Har du frågor gällande din magnetkameraundersökning vänder du dig till Magnetkamerateamet på Mälarsjukhuset (se Magnetkamerateamets egen sida på 1177.se).

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen. Du kommer att få registrera personnummer samt telefonnummer och blir sedan uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Vid ditt besök anmäler du dig i receptionen på Radiologiska mottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

Till toppen av sidan