Radiologiska mottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Kullbergska sjukhuset entré 1, Djulögatan 75

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0150-566 74
Öppet idag
  • 07:30 - 16:30
Telefontid idag
  • 06:00 - 14:30Knappvalstelefon

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Tor06:00 - 14:30 Knappvalstelefon
  • Fre06:00 - 11:00 Knappvalstelefon
Öppettider
  • Mån - Tor07:30 - 16:30
  • Fre07:30 - 15:30

Besöksadress:
Kullbergska sjukhuset entré 1, Djulögatan 75
Län, kommun:
Södermanlands län, Katrineholm
Postadress:
Sörmlands län, Radiologiska mottagningen Kull, Box 110 641 22 Katrineholm

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Lämpliga busslinjer för att ta sig hit är Stadstrafik linje 3 mot Nävertorp till hållplats Kullbergska sjukhuset. På hållplatsen stannar även landsbygdslinje 700. Använd reseplaneraren på Sormlandstrafiken.se, eller appen, för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Med bil från Vingåker, Flen & Eskilstuna tar du Österleden och svänger av till Industrigatan. Följ därefter skyltningen. Från Nyköping sväng av väg 52 vid Åsporten och följ därefter skyltningen.

Hitta på plats:

Gå in via entré 1 (huvudentré). Följ skyltning till målpunkt A. Mottagningen finns på plan 3 (entréplan). Anmäl dig i receptionen på mottagningen

Radiologiska mottagningen på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm är gemensam klinik med Radiologiska mottagningen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. På vår mottagning i Katrineholm genomförs cirka 30 000 undersökningar per år. Utrustningen är modern med digital såväl bild- som remissinformation. På vår mottagning arbetar olika yrkeskategorier som till exempel röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 20 personer och vi utför konventionell röntgen, datortomografi-, magnetkamera- och ultraljudsundersökningar. De flesta typer av undersökningar genomförs av en röntgensjuksköterska.

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen, du kommer att få knappa in personnummer samt telefonnummer och blir uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Vid ditt besök anmäler du dig i receptionen på Radiologiska mottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

Remisskrav

Remiss krävs

Till toppen av sidan