Psykosmottagningen Eskilstuna, Eskilstuna

Gillbergavägen 4, plan 5

Telefonnummer:

016-10 41 67

Telefontider:

  • Mån-Tor10:00 - 12:00
  • Fre11:00 - 14:00

Öppettider:

  • Mån-Fre08:00 - 12:00
  • Mån-Fre13:00 - 16:30

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Gillbergavägen 4, plan 5
Vägbeskrivning:
För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).
Län, kommun:
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress:
Psykosmottagningen Eskilstuna, 631 88 Eskilstuna

I första hand kontaktar du din vårdcentral, men du är också välkommen att själv söka hjälp på mottagningen eller bli remitterad från t.ex. din vårdcentral. Vi har korta väntetider. Vi kan erbjuda olika typer av utredningar och behandlingar till dig med psykotisk problematik. Behandlingen kan ske både i din hemmiljö och på mottagningen.Vi är cirka 20 personer som arbetar på mottagningen.Tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av behandlingar såsom olika psykoterapiinriktningar, läkemedelsbehandling, psykiatrisk omvårdnad, hälsokontroller, bildterapi, anhörigstöd och arbetsterapeutiska insatser. För att nå målen i din vårdplan har vår personal tillsammans med dig ett nära samarbete med olika enheter inom sjukvården. Samarbete sker också med andra aktörer, t.ex. olika verksamheter inom kommunen eller försäkringskassan. Har du frågor? Välkommen att kontakta oss!

Mottagningen erbjuder kvalificerade utredningar och behandling av patienter med psykotisk problematik. Personalen har lång erfarenhet och en hög flexibilitet och behandlingen sker utifrån patientens behov det vill säga både i patientens hemmiljö och vid mottagningen. Mycket av arbetet sker i samverkan med socialpsykiatrin och psykosavdelningen på Mälarsjukhuset för att få ett helhetsperspektiv och behålla kontinuiteten i behandlingen.


När du kommer till mottagningen görs en individuell vårdplan tillsammans med dig. Dina närstående är också välkomna att delta tillsammans med dig i din vårdplanering.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

  • Annette Svensson LundvallEnhetschef