Habiliteringsmottagningen Katrineholm, Katrineholm

Djulögatan 71, Entré 3, Målpunkt D, plan 3.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0150-566 32
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 12:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 12:00
   • Mån - Tor12:45 - 16:00

   Besöksadress:
   Djulögatan 71, Entré 3, Målpunkt D, plan 3.
   Län, kommun:
   Södermanlands län, Katrineholm
   Postadress:
   Habiliteringsmottagningen Katr, Box 110, 641 22 Katrineholm

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

   Verksamheten vänder sig till barn, unga och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar, såsom autismspektrumtillstånd, hjärnskada, rörelsehinder och utvecklingsstörning.


   På habiliteringsmottagningen arbetar vi med att öka dina förutsättningar för delaktighet, självständighet och ett aktivt liv. Vi gör det genom utvecklande, stödjande och kompenserande insatser. Vi har kunskap om hur varaktiga funktionsnedsättningar kan påverka vardagen. Här får du möjlighet att träffa andra i samma situation, träna tillsammans, utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

   Det är viktigt att du som har en funktionsnedsättning är delaktig i utformningen av din habilitering och att du får stöd från personer i din närhet. Vi stöttar familjen och andra i din närhet och samarbetar med personal inom exempelvis förskola, skola och gruppbostäder. Vi samverkar och samordnar insatser med andra när det finns behov.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Till toppen av sidan