Kurator Specialistvård Hudiksvall

Kungsgatan 33, 824 43 Hudiksvall

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0650-367 92
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 16:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:00

   Besöksadress:
   Kungsgatan 33, 824 43 Hudiksvall
   Län, kommun:
   Gävleborgs län, Hudiksvall
   Postadress:
   Hudiksvalls sjukhus, Kurator specialistvård, Kungsgatan 33 -713-, 824 81 Hudiksvall

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Kuratorsenhet specialistvård finns på Hudiksvalls sjukhus. Vi är lokaliserade på flera olika platser på sjukhuset. Kontakta din kurator för information hur du bäst hittar till oss. För att resa kollektivt besök www.x-trafik.se.

   Sjukdom, olycksfall samt andra svåra livssituationer innebär förändringar i livet både för dig som patient och för dig som är närstående. Det kan medföra att du ställs inför nya och ovana situationer. Kurator kan då vara ett stöd för dig.


   Kurator specialistvård Hudiksvall erbjuder psykosocialt stöd till patienter som är inneliggande på Hudiksvalls sjukhus eller tillhör någon av specialistmottagningarna. Även ovan nämnda patienters närstående kan erbjudas psykosocialt stöd. För att kurator specialistvård Hudiksvall ska ta emot dig som patient ska du ha en patientansvarig läkare på någon av sjukhusets specialistmottagningar.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Remisskrav

   Du som patient eller anhörig kan söka direkt till specialistvården genom en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare. Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral. För att kuratorsenhet specialistvård Hudiksvall ska ta emot dig som patient ska du ha en patientansvarig läkare på någon av sjukhusets specialistmottagningar.

   Till toppen av sidan