Kurator Specialistvård Gävle

Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
026-15 47 95
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 16:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:00

   Besöksadress:
   Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle
   Län, kommun:
   Gävleborgs län, Gävle
   Postadress:
   Gävle sjukhus, Kurator Specialistvård, Lasarettsvägen 1 -115-, 801 87 Gävle

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Kuratorsenhet specialistvård finns på Gävle sjukhus. Gå in via ingång 15 och därefter direkt till vänster. Där hittar du kuratorsenheten. För att resa kollektivt besök www.x-trafik.se.

   Sjukdom, olycksfall samt andra svåra livssituationer innebär förändringar i livet både för dig som patient och för dig som är närstående. Det kan medföra att du ställs inför nya och ovana situationer. Kurator kan då vara ett stöd för dig.


   Kurator specialistvård Gävle erbjuder psykosocialt stöd till patienter som är inneliggande på Gävle sjukhus eller tillhör någon av specialistmottagningarna. Även ovan nämnda patienters närstående kan erbjudas psykosocialt stöd. För att kurator specialistvård Gävle ska ta emot dig som patient ska du ha en patientansvarig läkare på någon av sjukhusets specialistmottagningar.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Remisskrav

   Du som patient eller anhörig kan söka direkt till specialistvården genom en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare. Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till hälsocentral. För att kuratorsenhet specialistvård Gävle ska ta emot dig som patient ska du ha en patientansvarig läkare på någon av sjukhusets specialistmottagningar.

   Till toppen av sidan