Operationsavdelningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Kullbergska sjukhuset, Gå till höger i huvudentrén. Gå genom glasdörren och ta hiss till plan 4.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0150-561 74

Öppet idag

  • 07:30 - 17:00

Fler tider och telefonnummer

Öppettider

  • Mån - Fre07:30 - 17:00
Besöksadress:
Kullbergska sjukhuset, Gå till höger i huvudentrén. Gå genom glasdörren och ta hiss till plan 4.
Län, kommun:
Södermanlands län, Katrineholm
Postadress:
Operationsavdelningen Kullberg, Box 110, 64122 KATRINEHOLM

Vägbeskrivning

Hitta hit:

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Operationsavdelningen på Kullbergska sjukhuset är länets minsta. Vår specialité är planerad verksamhet som är förlagd till vardagar inom verksamhetsområdena allmänkirurgi, ortopedi, öron-näsa-hals och gynekologi. Vi hjälper även till med narkos och bedövning vid tandoperationer och ECT-behandlingar.Vi har erkänt goda kvalitetsresultat framförallt när det gäller våra höft- och knäplastiker.

Operationsavdelningen på KSK ingår i anestesikliniken MSE/KSK och leds lokalt av en vårdenhetschef, en bitr. vårdenhetschef samt en medicinskt ansvarig läkare. I operationsenheten på KSK ingår även uppvakningsavdelningen och sterilcentralen, som leds av varsin sektionsledare. Det mindre sjukhuset ger en stark känsla av gemenskap där personer med olika kompetenser arbetar tillsammans i en öppen dialog.

På vår enhet genomförs planerade operationer både slutenvård och öppenvård på dagtid inom ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi samt tand- och ögonkirurgi.

Vi arbetar systematiskt med patientsäkerhet för att kunna erbjuda en säker vård med hög kvalité. Verksamheten lägger stort fokus på att skapa effektiva och kvalitativa flöden där du som patient skall få ett kompetent och professionellt bemötande.

Varje år opereras ca 2300 patienter Vi har ett kvalitativt höft- och knäplastikflöde med mycket goda resultat.

Driftsform

Driftsform: Region

  • Lena NilssonVårdenhetschef