Det här kan du göra när du loggat in

Kontakta vården på nätet

Här kan du läsa mer om hur du kontaktar vården genom att logga in på 1177.se. Det kan till exempel vara genom ett videomöte.

Innehåll - Kontakta vården på nätet

Visa innehåll som:
 • 1177 direkt

  Du kan söka vård digitalt genom 1177 direkt som finns i en del regioner. Du får en bedömning av dina symtom och besvär och kan sedan få chatta med vårdpersonal. Om det finns behov går det även att växla över till videosamtal.

 • Digitalt vårdmöte för dig som vårdnadshavare

  Du som har fått en kallelse till ett digitalt vårdmöte för ditt barn ska ansluta till vårdmötet genom att logga in på 1177.se. Det gäller för barn som är under 13 år och som du är vårdnadshavare för. Här kan du läsa om hur du gör för att ansluta till ett sådant möte.

 • Aktivera aviseringar i e-tjänsterna

  Det är viktigt att du lägger in dina kontaktuppgifter och aktiverar aviseringar i e-tjänsterna på 1177.se. Du får då ett sms eller e-post när en mottagning skickar ett svar eller meddelande till dig i e-tjänsterna.

 • Så här ansluter du till ett videomöte i appen Vårdmöte

  I appen kan du ha ett digitalt vårdmöte med vårdpersonal. Det fungerar som ett vanligt besök, med skillnaden att du inte behöver ta dig till mottagningen.

 • Digitalt vårdmöte i appen Min Hälsa

  Du som fått en kallelse till ett digitalt vårdmöte kan ansluta till mötet på olika sätt. Du som är ombud för barn under 13 år kan enbart ansluta till det digitala vårdmötet via webbsidan 1177.se. Här kan du läsa mer om hur du gör.

 • Kontakta ungdomsmottagningen via videosamtal

  På ungdomsmottagningen är ingen fråga för liten. Hit kan du som är mellan 13 och 21 år vända dig för att få hjälp och stöd eller bara för att prata. Det kan vara funderingar du har om kroppen, alkohol och droger, preventivmedel, graviditet, könssjukdomar eller relationer.

 • Digitala vårdmöten i Region Jönköpings län

  Ett digitalt vårdmöte är ett sätt för dig att möta vårdpersonal i ett videosamtal. Det fungerar som ett vanligt besök, med skillnaden att du inte behöver ta dig till mottagningen.

 • Videosamtal med vården

  Videosamtal är ett sätt att komma i kontakt med vården. Ett videosamtal kan göra det lättare att förklara dina besvär, till exempel om du har synliga symtom. Alla mottagningar erbjuder inte videosamtal.

 • Så ansluter du dig till ett digitalt vårdmöte för samordnad individuell planering

  Digitalt vårdmöte är ett sätt att möta vårdpersonal i ett videosamtal. Så här ansluter du dig till ett videomöte för samordnad individuell planering (SIP).

 • Lämna synpunkter och klagomål på vården via e-tjänst

  Om du har synpunkter eller klagomål på din, eller en anhörigs vård, kan du kontakta den mottagning där du fått vård genom att logga in på 1177.se.

 • E-tjänsten Rådgivning

  Du kan fråga din mottagning för råd om till exempel din hälsa eller besvär, genom att logga in på 1177.se.

 • Bli kontaktad av vården genom tjänsten Kontakta mig

  Du kan kontakta din mottagning eller be att mottagningen kontakta dig. Det gör du genom att logga in och använda e-tjänsten Kontakta mig.

Mer på 1177.se

1177 direkt

Du kan söka vård digitalt genom 1177 direkt som finns i en del regioner. Du får en bedömning av dina symtom och besvär och kan sedan få chatta med vårdpersonal. Om det finns behov går det även att växla över till videosamtal.

Om du inte är nöjd

Du kan lämna synpunkter eller klaga om du inte är nöjd med den vård du har fått. Dina synpunkter kan till exempel gälla behandling, bemötande, tillgänglighet eller kommunikationen med vården. Det gäller också vid tandvård.

Att välja vårdmottagning

Du kan söka vård över hela landet men ibland behöver du en remiss. Här kan du läsa om hur du söker vård.

Vård om du kommer från ett annat land

Här kan du läsa om vad som gäller för dig som inte har en socialförsäkring i Sverige. Många av texterna är också översatta till andra språk.

Till toppen av sidan