Det här kan du göra när du loggat in

Kontakta vården på nätet

Här kan du läsa mer om hur du kontaktar vården genom att logga in på 1177.se. Det kan till exempel vara genom ett videomöte.

Innehåll - Kontakta vården på nätet

Visa innehåll som:
Så här ansluter du till ett videomöte i appen Vårdmöte

I appen kan du ha ett digitalt vårdmöte med vårdpersonal. Det fungerar som ett vanligt besök, med skillnaden att du inte behöver ta dig till mottagningen.

Min hälsa - digitalt vårdmöte

Appen "Min hälsa" samlar olika mottagningar inom specialistsjukvård. Vårdpersonalen bokar in videomötet och du ansluter via mobil, surfplatta eller dator.

Kontakta ungdomsmottagningen via videosamtal

På ungdomsmottagningen är ingen fråga för liten. Hit kan du som är mellan 13 och 21 år vända dig för att få hjälp och stöd eller bara för att prata. Det kan vara funderingar du har om kroppen, alkohol och droger, preventivmedel, graviditet, könssjukdomar eller relationer.

Digitala vårdmöten i Region Jönköpings län

Ett digitalt vårdmöte är ett sätt för dig att möta vårdpersonal i ett videosamtal. Det fungerar som ett vanligt besök, med skillnaden att du inte behöver ta dig till mottagningen.

Videosamtal med vården

Genom ett videosamtal med vården kan du få hjälp med vissa besvär. Vilka besvär du kan få hjälp med varierar mellan mottagningarna. Alla mottagningar erbjuder inte videosamtal.

Så ansluter du dig till ett digitalt vårdmöte för samordnad vårdplanering

Digitalt vårdmöte är ett sätt att möta vårdpersonal i ett videosamtal. Så här ansluter du dig till ett videomöte för samordnad vårdplanering.

Lämna synpunkter och klagomål på vården via e-tjänst

Om du har synpunkter eller klagomål på din, eller en anhörigs vård, kan du kontakta den mottagning där du fått vård genom att logga in på 1177.se.

Rådgivning

Du kan rådfråga din mottagning om till exempel din hälsa genom e-tjänsterna på 1177.se.

Bli kontaktad av vården genom tjänsten Kontakta mig

Du kan kontakta din mottagning eller be att mottagningen kontakta dig genom att logga in via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Logga in och ställ en fråga till en sjuksköterska

Behöver du sjukvårdsrådgivning och inte kan ringa till 1177? Om du är folkbokförd i Jönköpings län kan du logga in på 1177.se och ställa din fråga till en sjuksköterska på nätet.

Mer på 1177.se

Om du inte är nöjd

Du kan lämna synpunkter eller klaga om du inte är nöjd med den vård du har fått. Dina synpunkter kan till exempel gälla behandling, bemötande, tillgänglighet eller kommunikationen med vården. Det gäller också vid tandvård.

Att välja vårdmottagning

Du kan söka vård över hela landet men ibland behöver du en remiss. Här kan du läsa om hur du söker vård.

Vård om du kommer från ett annat land

Här kan du läsa om vad som gäller för dig som inte har en socialförsäkring i Sverige. Många av texterna är också översatta till andra språk.

Till toppen av sidan