Wästerläkarna, Älvsborg

Hängpilsgatan 3, 426 77, Västra Frölunda

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

031-29 90 70

Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider

  • Mån-Fre08:00 - 17:00
  Besöksadress:
  Hängpilsgatan 3, 426 77, Västra Frölunda
  Län, kommun:
  Västra Götalands län, Göteborg
  Postadress:
  Wästerläkarna, Hängpilsgatan 3, 426 77, Västra Frölunda
  Webbplats:
  http://www.wasterlakarna.se

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Kör mot Långedrag, passera kyrka, fotbollsplan och stor ljuskorsning. Tag vänster vid Hemköp och sedan höger in på p-plats. Ingång bredvid Nordea. Spårvagnslinje nr 11 stannar vid Tranered, hållplatsen närmast Wästerläkarna. Mottagningen är belägen i byggnaden till höger om Hemköp.

  I Västra Götalandsregionen vaccinerar vi enligt den prioritering som är uppsatt från Folkhälsomyndigheten. Vaccination mot covid-19 är gratis och ges i två doser.

  Vaccinationen är indelad i olika faser där vi först vaccinerar de grupper som har störst risk att bli svårt sjuka och går vidare grupp för grupp. Vaccinationerna kommer att pågå under hela våren.

  När det blir din tur att vaccineras ska du ha fyllt i en hälsodeklaration.

  Du kan läsa mer om vaccinationerna, hur långt vi har kommit och hur planeringen ser ut på sidan Vaccination mot covid-19.

  Wästerläkarna har varit verksamma i stadsdelen Älvsborg sedan 1994. Vi erbjuder våra listade patienter drop in-mottagning för läkarbesök mån-tors 8-12 samt 13-16, fred 8-12, därefter tar vi emot akut sjuka och barn fram till kl 16. Här arbetar allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och utbildningsläkare. Vi har även BVC och specialmottagning för astma/KOL, diabetes och högt blodtryck samt äldremottagningen 70+. Vi har legitimerade Psykologer och medicinsk fotvård. Vi utför även hälsoundersökningar och har en vaccinationsmottagning.

  Jourtid hänvisar Wästerläkarna till Alléjouren, Södra Allégatan 6, Axesshuset. (öppet vard 17-22, lör-sön-helg 10-16) Övriga tider hänvisar vi till Sahlgrenskas Akutmottagning.

  Driftsform

  Driftsform: Privat