Vaccinläget för covid-19 i Stockholms län vecka 15

16 april: Nu är det även möjligt för dig som är född 1956 och tidigare att boka vaccination för covid-19. Läs om hur du bokar här.

ÖVERGREPP OCH SEXUELLA TRAKASSERIER

Vill du förändra ett våldsamt beteende?

Innehållet gäller Stockholms län

Har du betett dig våldsamt, aggressivt eller kränkande mot din nuvarande eller före detta partner? Mår du dåligt över ditt beteende? Det finns hjälp att få.

Det går att förändra ett våldsamt beteende men det tar tid. De flesta kommuner i Stockholms län erbjuder hjälp för att förändra ett våldsamt beteende. 

Sök stöd och hjälp

Handlingar som att hota, slå eller stänga in någon är brottsliga. På webbsidan välj att sluta hittar du som bor i Stockholms län information om var du ska vända dig för att få stöd och hjälp.

Du kan också kontakta någon av följande organisationer:

Manscentrum - Erbjuder samtalshjälp för boende i Stockholms län för exempelvis: relationsproblem, problem vid separation, ilska och våld, föräldraroll och livskriser.

Rikskriscentrum - En riksorganisation för mansmottagningar och integrerade mottagningar för våldsutsatta och våldsutövare oavsett kön.

Killfrågor - Chatta helt anonymt med någon som lyssnar och stöttar. Vanliga ämnen i chatten är till exempel, kärlek, kompisar, ensamhet, sex, kropp, våld, föräldrar och dataspel. 

Preventell - PrevenTell är en nationell hjälplinje för dig som upplever att du tappat kontrollen över din sexualitet, som kanske känner oro för tankar och handlingar, eller är rädd att göra dig själv eller andra illa.

Så här kan det kännas

Till toppen av sidan