1177

VardagsmotionRörelse i vardagen

Din kropp är byggd för rörelse. När du rör dig händer mycket i kroppen som gör att du känner dig piggare och starkare. Här får du tips om vad du kan göra för att röra dig mer i vardagen.

Aktuella artiklar

Gratis vaccin mot kikhosta

Den 1 mars blir det gratis för dig som är gravid att vaccinera dig mot kikhosta. Du kan vaccinera dig från och med graviditetsvecka 16. Läs om hur du bokar tid här:

Söka vård under resan?

Här finns information om vilka mottagningar du kan kontakta om du eller någon i din familj behöver söka vård under resan. Välj den region du befinner dig i överst på sidan.

Magsjuketider

Det är många som söker information om magsjuka just nu. Trots att du kan må mycket dåligt brukar magsjuka sällan vara allvarligt. Oftast räcker det med att vila och dricka mycket.

Other languages

Here you will find a selection of information about health and healthcare from 1177.se translated to several other languages.

Aktuellt i Stockholms län

Med anledning av cyberattacken mot Sophiahemmet

Region Stockholm har vidtagit säkerhetsrelaterade skyddsåtgärder för delar av IT-miljön på Sophiahemmet. För dig som patient kan det under en tid påverka möjligheten att kontakta vissa av Sophiahemmets vårdgivare, till exempel på telefon.

Avtal med fertilitetsklinik upphör

Region Stockholm har sagt upp avtalet med Eliva Clinic AB som bedriver specialiserad gynekologi i Stockholm. Uppdaterad information 12 februari: För dig som...

Har du koll på de nya patientavgifterna?

Nytt för i år är att patientavgiften höjts för till exempel vårdcentralen från 250 till 275 kronor. Här hittar du alla patientavgifter inom vården.

Aktuella artiklar

Hjälp och stöd om du är nedstämd

Det finns många olika anledningar till att känna sig ledsen, orolig eller stressad. Läs om vad du kan göra själv för att må bättre och när du ska söka vård.

Borsta tänderna på barn

En gnutta tålamod kan vara bra att ta med in i badrummet. Här hittar du fler tips för att hålla tänderna rena.

Är du förkyld?

En förkylning brukar gå över av sig själv, men det finns saker du kan göra för att lindra symtomen.

Till toppen av sidan