Vaccinläget för covid-19 i Stockholms län vecka 10

8 mars: Från tisdag 9 mars kommer du som är född 1941 eller tidigare få ett brev om hur du bokar tid för vaccinering mot covid-19. Du bokar på din vårdcentral. Bara du som har fått brevet kan boka – vårdcentralen avbokar tider för dem som inte tillhör prioriterad åldersgrupp.

Närakut Haga, Solna

Karolinska vägen 39, SOLNA

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

08-123 366 43

Öppet idag

  • 08:00 - 22:00

Telefontid idag

  • 08:15 - 09:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån-Fre08:15 - 09:00

Öppettider

  • Mån-Sön08:00 - 22:00
Besöksadress:
Karolinska vägen 39, SOLNA
Län, kommun:
Stockholms län, Solna
Postadress:
Karolinska vägen 39, 171 76 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.narakuter.sll.se/haga

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Buss: Karolinska sjukhuset. Bil: E4 avfart Karolinska sjukhuset

Hitta på plats:

Byggnad Q6, Plan 0

Innan du åker till närakuten, ring sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177. Då får du råd vart du ska vända dig. På närakuten kan vuxna och barn i alla åldrar få hjälp med akuta sjukdomar och skador som inte är livshotande. Vid livsfara ring alltid 112.


Närakuten är till för dig som behöver mer akut vård än din vårdcentral kan erbjuda. Till exempel misstänkta frakturer, hjärnskakning, sårskador, misstänkt lunginflammation och akuta allergiska problem. Vi har inga bokade tider utan hjälper dem som är sjukast först. Du kan komma till oss oavsett var du bor. För besvär som inte är akuta och för utredningar eller återbesök, ska du kontakta din ordinarie vårdcentral.


Om du fått vård på Närakut Haga och behöver komma i kontakt med oss igen kan du ringa under telefontiden. Läs mer under rubriken Telefon och öppettider. Det numret är bara till för dig som varit hos oss och har frågor om ditt besök. För rådgivning ring 1177. Journalkopior och intyg från tidigare besök begärs ut på 1177.se via dina e-tjänster.

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter i alla åldrar.

Information till besökare

Besöksregler

Pga Covid-19 får bara den som söker vård gå in på närakuten. Endast om vården inte kan klaras mellan patient och vårdpersonal får en närstående vara med. För barn får endast 1 förälder eller annan vårdnadshavare följa med.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Närakut

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region