Mottagning Urologiska sjukdomar Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Hälsovägen 13, K62, Huddinge

Visa på kartaVägbeskrivning

Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.30
Tisdag08.00–16.30
Onsdag08.00–16.30
Torsdag08.00–16.30
Fredag08.00–14.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Hälsovägen 13, K62, Huddinge
Län, kommun:
Stockholms län, Huddinge
Postadress:
Hälsovägen 13, K62, 141 86 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.karolinska.se/for-patienter/alla-mottagningar-och-avdelningar-a-o/tema-cancer/backencancer/urologiska-sjukdomar-mottagning-huddinge/

Vägbeskrivning

Hitta på plats:

Gå in via korridor K64, Kirurgigatan 4, plan 6.

Mottagningen för Urologiska sjukdomar i Huddinge är en specialistmottagning som utreder och behandlar urologiska tumörsjukdomar (njur, testikel och blåscancer), stensjukdomar, komplexa avflödeshinder (strikturer, hydronefroser mm) samt Neurourologisk tillstånd.

På vår mottagning arbetar vi i team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeuter och läkare. Eftersom Karolinska är ett universitetssjukhus kommer du även möta personal som är under utbildning.

Till oss kan du komma via remiss från primärvård eller annan vårdgivare. Vi använder remissen för att identifiera behovet av vård och bedöma hur snabbt vården behöver ges. När en remiss mottagits skickas en kallelse eller en remissbekräftelse med besked om beräknad tidpunkten för besöket på mottagningen. Formell krävs dock inte remiss till specialistläkarvård utan man kan som patient även skicka en egenvårdsremiss. Mer om detta kan du läsa på 1177:s e-tjänster.

Då vi måste prioritera de sjukdomstillstånd som kräver våra specialistkunskaper, hänvisar vi i vissa fall till urologspecialist vid annan mottagning. Brev med information skickas i så fall till den vårdsökande och remitterande läkare.

Vi ber dig läsa kallelsebrevet noggrant! Här finns viktig information om vilka förberedelser som kan behöva utföras innan ditt besök på mottagningen. Kontakta oss om du behöver tolk så hjälper vi till att boka det inför besöket. Besöket beräknas ta cirka 20 - 40 minuter. I ditt kallelsebrev finns beskrivet vad som kommer ske under besöket. Anmälan och betalning göras i Centralkassan vid huvudentrén eller vid entrén vid R2. Kassorna är kontantfria. Även om du har frikort ska du registrera dig i Centralkassan. Då du är registrerad i kassan vet vi om att du har kommit. Om du vill avboka din tid vill vi att du gör det senast 24 timmar före ditt planerade besök. Du kan använda våra e-tjänst i Alltid Öppet eller ringa oss. Avbokar du mindre än 24 timmar före besöket, eller om du uteblir, får du ändå betala besöksavgiften. Det gäller även om du har frikort. Om dina besvär förvärras under tiden du väntar på ditt besök ska du ta kontakt med den läkare som skrev remissen.

Till toppen av sidan