Barnspecialisttandvården Kronan, Sundbyberg

Landsvägen 39, SUNDBYBERG

Visa på kartaVägbeskrivning

Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–17.00
Tisdag07.30–17.00
Onsdag07.30–17.00
Torsdag07.30–17.00
Fredag07.30–13.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Landsvägen 39, SUNDBYBERG
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Webbplats:
http://www.btvkronan.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Kliniken ligger i centrala Sundbyberg och är lätt att nå för patienter från hela länet via tunnelbana, buss, spårvagn, pendeltåg, fjärrtåg och bil.

På uppdrag av Region Stockholm hjälper vi på Barnspecialisttandvården Kronan barn och ungdomar från 0 till och med 23 års ålder. Till oss kommer man på remiss vilket innebär att vi hjälper till då din ordinarie behandlande tandläkare eller läkare bedömer att det behövs specialiserad barntandvård (pedodonti). Vi hjälper bland annat till med all typ av kirurgiska behandlingar i munhålan, tandolycksfallskador, tandutvecklingsstörningar, behandlingssvårigheter hos barn med fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar samt vid tandvårdsrädsla. Behandling erbjuds även under lustgas och narkos. Vi erbjuder korta väntetider, både till ditt första besök och till efterföljande behandling. All behandling hos oss är kostnadsfri, både för dig som patient och för dig som remitterar.

Driftsform: Privat

Remisskrav

Oavsett om du går hos privat eller offentlig vårdgivare kan du bli remitterad till oss eftersom fritt vårdval gäller. Ta kontakt med din tandläkare eller läkare och diskutera dina önskemål så hjälper de dig vidare givet att det finns ett behov av specialisttandvård.

Till toppen av sidan