Vaccinläget för covid-19 i Stockholms län vecka 8

24 februari: Nu har de som bor på ett äldreboende fått sina två vaccinationsdoser. Nu pågår vaccinationen av dem som har hemsjukvård eller hemtjänst med omsorgsinsatser och ASIH. Läs om när det blir din tur här.

Barnspecialisttandvården Kronan, Sundbyberg

Sturegatan 2, Sundbyberg

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

08-564 854 65

Öppet idag

  • 07:30 - 13:00

Fler tider och telefonnummer

Öppettider

  • Mån-Tor07:30 - 17:00
  • Fre07:30 - 13:00
Besöksadress:
Sturegatan 2, Sundbyberg
Län, kommun:
Stockholms län, Sundbyberg
Webbplats:
http://www.btvkronan.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Barnspecialisttandvården Kronan ligger i centrala Sundbyberg i det sk Kronan-huset med nära anslutning till T-bana, pendeltåg, tvärbana samt bussar (uppgång Järnvägsgatan). Hiss finns och våra lokaler är handikappanpassade. Under 2019-2020 sker omfattande ombyggnationer i området och kliniken har temporärt entre från Ekensbergsvägen 134

På uppdrag av Region Stockholm hjälper vi på Barnspecilisttandvården Kronan barn och ungdomar från 0 till 23 års ålder.

Till oss kommer man på remiss vilket innebär att vi hjälper till då din ordinarie behandlande tandläkare eller läkare bedömer att det behövs specialiserad barntandvård (pedodonti).

Vi hjälper bland annat till med all typ av kirurgiska behandlingar i munhåla, tandolycksfallskador, tandutvecklingsstörningar, behandlingssvårigheter hos barn med fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar samt vid tandvårdsrädsla.

Behandling erbjuds även under lustgas och narkos. Vi erbjuder korta väntetider, både till ditt första besök och till efterföljande behandlingar. All behandling hos oss är kostnadsfri, både för dig som patient och för dig som remitterar.

Oavsett om du går hos privat eller offentlig vårdgivare kan du bli remitterad till oss eftersom fritt vårdval gäller. Ta kontakt med din tandläkare eller läkare och diskutera dina önskemål så hjälper de dig vidare givet att det finns ett behov av specialsttandvård.

Information till patienter

- Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

Remisskrav

Remiss krävs från ordinarie behandlande tandäkare och/eller läkare