Support för e-tjänster

Stockholms län

Hitta rätt vårdgivare

Om du är inloggad på 1177 Vårdguidens e-tjänster och inte kan hitta rätt vårdgivare kan du gå till Hitta och Jämför vård på 1177.se för att söka på den mottagning du vill få kontakt med. På mottagningens kontaktkort kan du under rubriken ”Våra e-tjänster” nå mottagningen och klicka på deras e-tjänster. I mitten av september kommer mottagningarnas namn att bli tydligare och enklare att hitta igen.

Aktuell information 2018-10-18

Mellan klockan 20.00 och 22.00 torsdagen den 18 oktober kommer det genomföras underhåll i underliggande infrastruktur. Under perioden kommer det förekomma ett kortare driftsstopp på 30 minuter då det inte är möjligt att logga in på 1177.se

Kontakta supporten

Har du frågor om eller synpunkter på 1177 Vårdguidens e-tjänster? Här kan du läsa om vanliga frågor och problem som kan uppstå när du ska logga in eller när du redan är inloggad. 

Om du inte hittar svaret där kan du kontakta supporten. Du kan skriva din fråga i formuläret här nedanför. Du kan också ringa 0770-72 00 00 alla dagar klockan 6-22.

Tänk på att inte skicka några känsliga uppgifter med det här formuläret, varken i text eller i bifogade filer.

Det här formuläret är endast för teknisk support för e-tjänsterna. Om du behöver sjukvårdsrådgivning kan du ringa telefonnummer 1177.Bifoga fil